HITMA Process start “de Breekplatenspecialist”

HITMA Process start “de Breekplatenspecialist” van Hitma Process

Door: Hitma Process  01-04-2011
Trefwoorden: Afsluiters, Disc, Opslagtanks

De klant krijgt onafhankelijk advies over de meest geschikte breekplaten voor industriële toepassingen (ook sanitair). Het assortiment bestaat naast breekplaten uit breekplaathouders en breekdetectie/sensoren. Ook maatwerk en breekplaten voor OEM-toepassingen behoren tot de mogelijkheden. De HITMA-servicedienst voert, desgewenst de technische ondersteuning op locatie uit. 

Informatieve website

Als aanvulling op het brede assortiment, heeft HITMA Process een speciale website ontwikkeld. Via www.breekplatenspecialist.nl komt men alles te weten over het selecteren en veilig toepassen van breekplaten in uiteenlopende industriële processen. Een team specialisten staat klaar om vragen te beantwoorden en men kan via de siteprijsinformatie aanvragen. Daarnaast biedt de website nieuwsberichten. Via social media (LinkedIn, Twitter, Facebook en Youtube) kan nieuws worden gedeeld en komt men eenvoudig in contact met vakgenoten en specialisten. Zo blijven geïnteresseerden op de hoogte van onderwerpen die voor hen van belang zijn.

Processen onder druk

Drukbeveiliging is essentieel in processen waar drukken voorkomen. Breekplaten zijn hierbij onmisbaar. Ze vormen een extra bescherming bij het gebruik van veiligheidskleppen. Soms zijn ze zelfs een geschikt alternatief voor afsluiters.

Trefwoorden: Afsluiters, Breekplaat, Breekplaten, Cdc, Disc, Explosiepaneel, Explosiepanelen, Hitma Proces, Hitma Process, Opslagtanks, Tank Blanketing, Tankblanketing,