Nieuwe brochure Bopp & Reuther voor power plants

Nieuwe brochure Bopp & Reuther voor power plants van Hitma Process

Door: Hitma Process  28-06-2011
Trefwoorden: Afsluiters, Hitma Process

De nieuwste brochure van Bopp & Reuther met een productoverzicht en oplossingen voor power plants is vanaf nu verkrijgbaar bij HITMA Process.

In dit 44 pagina's tellende naslagwerk vindt u een overzicht van de safety, control en shut off valves van Bopp & Reuther die toegepast kunnen worden in energiecentrales.

De brochure bevat uitgebreide productomschrijvingen en technische specificaties.

Trefwoorden: Afsluiters, Hitma Process

Andere producten en diensten van Hitma Process

HITMA Process start “de Breekplatenspecialist” van Hitma Process thumbnail
01-04-2011

HITMA Process start “de Breekplatenspecialist”

CDC, Zook, elfab, bs&b, breekplaat, breekplaten, rupture disc


Gratis handboek ultrasone gasdetectie van Hitma Process thumbnail
16-03-2011

Gratis handboek ultrasone gasdetectie

ultrasone gasdetectietechniek ongevoelig voor wind hoort gas gratis handboek hitma process gassonic combineren met andere gasdetectietechnieken


HITMA Process introduceert nieuw type terugslagklep van Hitma Process thumbnail
17-06-2010

HITMA Process introduceert nieuw type terugslagklep

betrouwbaar onderhoudsvrij hoge kwaliteit materiaal


Nieuwe sampling valve biedt bedieningsgemak en snelle, betrouwbare monstername van Hitma Process thumbnail
22-10-2009

Nieuwe sampling valve biedt bedieningsgemak en snelle, betrouwbare monstername

HITMA Process brengt van fabrikant Strahman Valves een nieuwe monstername-afsluiter op de markt. Het ontwerp van deze Quick Advance (QA) afsluiter is gebaseerd op het unieke Strahman ontwerp, maar biedt daarnaast als belangrijk voordeel het bedieningsgemak. Deze nieuwe afsluiter opent en sluit gemiddeld 45 keer sneller dan andere plunjer monstername-afsluiters. Waar bij conventionele monstername-afsluiters vele rotaties van het bedieningsmechanisme nodig zijn, opent en sluit de QA-afsluiter met


Tideflex-mixsysteem verbetert waterkwaliteit van Hitma Process thumbnail
03-09-2009

Tideflex-mixsysteem verbetert waterkwaliteit

HITMA Process B.V. brengt in de Benelux een nieuw watermengsysteem van fabrikant Tideflex op de markt. Het Tideflex® Mixing System (TMS) is ontwikkeld voor opslagtanks van (drink)water en is geschikt voor alle soorten en maten tanks (bestaand of nieuw te bouwen). Het scheidt het inkomende en uitgaande water met slechts één manifoldpijp. Consultants en engineers uit de waterbranche hebben het mengsysteem zeer positief ontvangen. Inmddels zijn er 1000 tanks met het systeem uitger


HITMA Process nieuwe distributeur CDC-breekplaten en Groth-drukbeveilingsproducten van Hitma Process thumbnail
14-05-2009

HITMA Process nieuwe distributeur CDC-breekplaten en Groth-drukbeveilingsproducten

Continental Disc Corporation (CDC), Groth Corporation en HITMA Process B.V. zijn overeengekomen dat HITMA Process vanaf maart 2009 de officiële distributeur in Nederland is van de CDC- en Groth-productlijnen. HITMA Process vertegenwoordigt het complete assortiment breekplaten en explosiepanelen van CDC en de ademventielen, vlam- en detonatiedovers en tankblanketingproducten van Groth.


HITMA Process nieuwe vertegenwoordiger Foxboro en Eckardt in Benelux van Hitma Process thumbnail
16-01-2009

HITMA Process nieuwe vertegenwoordiger Foxboro en Eckardt in Benelux

Invensys Process Systems N.V. (IPS) en Indutrade AB, Zweedse holding met meer dan honderd onafhankelijke technische (handels)ondernemingen, zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Hierdoor hebben met ingang van 1 januari jongstleden vijf Indutrade-bedrijven de officiële vertegenwoordiging verkregen van de Foxboro- en Eckardt-procesinstrumentatie.


Nieuwe UV-vlamdetector van General Monitors van Hitma Process thumbnail
17-04-2008

Nieuwe UV-vlamdetector van General Monitors

HITMA Process B.V. introduceert van fabrikant General Monitors de FL3111HT; een optische UV-vlamdetector die door gebruik van een nieuwe signaalprocestechnologie geschikt is voor gebruik bij hoge temperaturen (125 °C).


HITMA Process vertegenwoordigt Waverley Brownall van Hitma Process thumbnail
27-03-2008

HITMA Process vertegenwoordigt Waverley Brownall

De firma Waverley Brownall is een overeenkomst aangegaan met HITMA Process B.V. voor de levering van en de service aan haar producten in de Benelux. Waverley Brownall houdt zich al sinds 1929 bezig met het ontwerpen en fabriceren van o.a. fittingen, manifolds, naaldafsluiters, monoflanges en double block en bleed valves. HITMA Process neemt een groot deel van het Waverley Brownall-assortiment op voorraad, zodat de klant profiteert van korte levertijden.


HITMA Process breidt pakket uit met ultrasonore gasdetectietechniek van Hitma Process thumbnail
29-11-2007

HITMA Process breidt pakket uit met ultrasonore gasdetectietechniek

HITMA Process B.V. in Uithoorn heeft onlangs revolutionaire techniek van hoogwaardige ultrasonore gasdetectors aan het assortiment toegevoegd. Het bedrijf General Monitors, al vele jaren leverancier van HITMA Process, heeft het bedrijf Gassonic A/S overgenomen. Gassonic is wereldleider op het gebied van vaste ultrasonore gaslekdetectie voor de olie- en gasindustrie (on- en offshore). Als exclusieve General Monitors-distributeur is HITMA Process nu ook distibuteur van Gassonic in de Benelux.