SECRETARESSEDAG BOEKET BLOEMEN BESTELLEN VOOR 16 APRIL.

SECRETARESSEDAG BOEKET BLOEMEN BESTELLEN VOOR 16 APRIL. van Kerststuk bestellen bij de kerststukken specialist

Door: Kerststuk bestellen bij de kerststukken specialist  27-03-2009
Trefwoorden: Secretaressedag, Bloemen Secretaressedag, Secretaressedag Boeket,

 

Bestel snel en makkelijk online:

16 April is het weer Secretaressedag. Een dag die niet vergeten mag worden. Bestel daar alvast online uw Secretaressedag boeket zodat u dit zeker niet vergeet.Bijna tweederde van de secretaresses heeft in 1999 een attentie gekregen. Van hen kreeg 90% bloemen. In 2008 viel secretaressedag op donderdag 17 april.

Secretaressedag valt op de 3e donderdag van april. In 2009 is dit dus 16 april. Op die dag is er een secretaressegala in Enkhuizen in het Zuiderzeemuseum. De secretaresse wordt daar een verwenmiddag aangeboden.Maar met een mooi boeket is uw secretaresse ook al héél blij. Laat op kantoor een mooi bos bloemen afleveren.

Secretaressedag is een van oorsprong Verenigde Staten Amerikaans idee bedenksel. Het is op 20 april 1989 in Nederland geïntroduceerd door ''Secretaresse Magazine'' (het huidige ''Management Support Magazine''), StarJob Secretaresse Uitzendbureau (het huidige StarJob the secretary network) en Bloemenbureau Holland. Het heette toen 'Secretary's Day'.
De bedoeling van het jaarlijkse evenement was om de secretaresse in het zonnetje te zetten, stil te staan bij zijn/haar toegevoegde waarde voor de organisatie en om het imago van het secretaressevak te verbeteren. Daarbij richtten de organisatoren zich op de managers en op secretaresse zelf. Ook in andere landen bestaat een jaarlijkse secretaressedag (onder andere in België en de Scandinavische landen).

In de Verenigde Staten is 'Secretary's Day' inmiddels omgedoopt tot 'Administrative Professionals' Day'. Daar wordt de dag jaarlijks gehouden op de woensdag van de laatste volle week van april.

Secretaressedag boeket bezorgen in:
AMSTERDAM
ALPHEN A/D RIJN
AMSTELVEEN
ALKMAAR
CAPELLE AAN DE IJSSEL
HOOFDDORP
HEILOO
MAARSSENBROEK
NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL
ROTTERDAM
UITHOORN
ZEVENHUIZEN Z-H
EN VELE ANDERE PLAATSEN IN NEDERLAND.

Trefwoorden: Bloemen Secretaressedag, Secretaressedag, Secretaressedag Boeket,

Contact Kerststuk bestellen bij de kerststukken specialist

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share