Leeseman Tandprothetische Praktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prinses Christinalaan 133 , 1421 BH Uithoorn, Noord-Holland

E-mail

Over Leeseman Tandprothetische Praktijk

Leeseman Tandprothetische praktijk is gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten. Alle benodigde technische en medische kennis is in ruime mate aanwezig om de vervangende prothese te maken die precies bij u past.

Veel Nederlanders hebben een slecht passend of verouderd kunstgebit. Dit gaat vaak samen met pijn en ongemak. Een bezoek aan onze tandprothetische praktijk kan dan de oplossing brengen. Met nieuwe technieken en materialen zorgen wij dat uw kunstgebit beter past. Veel aandacht wordt besteed aan de persoonlijke wensen van de klant. Zo wordt er altijd eerst een proefgebit in was gemaakt. De stand van de tanden en de esthetiek worden dan nauwkeurig bekeken. Veranderingen zijn dan nog mogelijk. Pas als de klant hier tevreden over is dan wordt het gebit afgemaakt.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten van het gebit overigens geheel of gedeeltelijk. Ons advies is gratis en wij geven u de juiste informatie. Wellicht heeft u het idee dat uw prothese prima voldoet. Toch is een tweejaarlijkse controle geen overbodige luxe. U kunt ons vrijblijvend bellen om een afspraak te maken in onze praktijk. Wij helpen u graag!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Leeseman Tandprothetische Praktijk in Prinses Christinalaan 133, Uithoorn Noord-Holland 1421 BH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Uithoorn Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uithoorn Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uithoorn Noord-Holland, 1421 BH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824624]