Dag -en Nachtreceptionisten

Door: MB HotelService  03-08-2011
Trefwoorden: Zakelijke Dienstverlening, Personal Coaching, Hotel

MB HotelService is de enige dienstverlener die een totaal service heeft voor de hotelbranche, van dag- en nachtreceptionisten tot aan bagagisten, Food & Beverage medewerkers maar ook housekeeping.

Onze kracht is:
  • Zeer sterke betrokkenheid, korte lijnen, dit voorkomt mis communicatie.
  • Medewerkers met ervaring en die bij uw bedrijf passen.
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week de ondersteuning voor uw bedrijf.
  • Vaste personen op uw hotel, wijzigingen worden altijd doorgegeven, u blijft op de hoogte van onze beschikbaarheid.
Door de ervaring van ons personeel staan wij garant voor een probleemloze en kwalitatief hoogstaande bezetting van uw nacht receptie.

Wij werken voor verschillende hotels in Nederland. Waaronder onder andere: Van der Valk hotels, Mercure, Amrath, Golden Tulip, Tulip Inn, Park Plaza, Postillion, Palace Hotel, Best Western, Tulip Inn, Regardz, Landgoed hotels en hotels in eigen beheer en hotels in België.

Wij maken met u afspraken en zullen deze dan ook zeer zeker nakomen. Geloof het of niet maar wanneer we zeggen dat we het kunnen dan gaan we er ook voor en zullen u als, misschien toekomstige opdrachtgever niet teleurstellen. Het is natuurlijk niet voor niets dat wij door vele hotels op dit moment worden benaderd.

Trefwoorden: Hotel, Hotelbeveiliging, Interim Management, Organisatie Advies, Personal Coaching, Project Management, Receptie, Werk, Werving En Selectie, Zakelijke Dienstverlening

Andere producten en diensten van MB HotelService

28-02-2011

Dag receptionist

Dagreceptionist Nachtreceptionist Beveiliging Hotelreceptie Night Auditor