Danny Panadero scoort met "GOAL!"

Danny Panadero scoort met "GOAL!" van Nhar Entertainment

Door: Nhar Entertainment  26-05-2008

UITHOORN, 20080526 -- Het vertrouwen van zanger/entertainer Danny Panadero in zijn collega volkshelden van Oranje is groot. Daarom heeft hij, in navolging op zijn WK hit "Oranje Olé, een nieuwe EK-kraker gemaakt: "GOAL!". Natuurlijk is Danny's leven één grote "Sound of Music". Vandaar dat hij uit deze musical inspiratie haalde voor zijn Oranje-hit.

Het nummer do-re-mi en het leven van de familie von Trapp raakte Danny diep in zijn hart.Zo diep dat hij vanuit zijn woonplaats Torremolinos naar de Alpen vloog, om daar het nummer te schrijven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat daar op die alpenweide dé EK-hit voor de komende zomer is geboren.

Het nummer "Goal" zal door Danny hoogstpersoonlijk, live, ten gehore worden gebracht voor de wedstrijd Nederland - Frankrijk op 13 juni in Bern. Ondersteund door het Oranje legioen en Joekskapel Sokkerpaek zal hij enkele openluchtconcerten geven om Oranje naar de overwinning te zingen. Danny staat overigens niet afwijzend tegen initiatieven om "GOAL!" ook rondom andere wedstrijden van Oranje, live, te brengen.

Danny is er trots op dat na hem nu ook het Eftelingtheater en Heineken dezelfde inspiratiebron hebben gevonden.

De CD is te bestellen via www.dannypanadero.nl.