Nieuw reclamebureau gevestigd in Uithoorn.

Nieuw reclamebureau gevestigd in Uithoorn. van Studio Immo

Door: Studio Immo  17-07-2007

Studio Immo is een klein en persoonlijk reclame bureau gevestigd in Uithoorn Gespecialiseerd in eerlijke en praktische oplossingen voor het MKB.

Studio Immo is een klein en persoonlijk full-service reclame bureau gevestigd in Uithoorn. Onze insteek is: "vanuit een eerlijk en persoonlijk contact werken naar praktische en functionele oplossingen".

Waarom?
Studio Immo is opgericht door Micha en Marjolein van Veen. Na jarenlang bij verschillende bureaus werkzaam geweest te zijn, is Immo ontstaan vanuit een onvrede over de manier waarop veel bureaus met klanten omgaan. De grafische branche is er om klanten te adviseren, ondersteunen en te begeleiden bij marketingtechnische vraagstukken. En niet om zelfstandig langs klanten heen te werken.

Studio Immo heeft de kennis en expertise in huis om een breed scala aan diensten te ontwikkelen op het gebied van vormgeving. Tevens kunnen wij vanuit onze kennis en ervaring adviseren en begeleiden op het gebied van reguliere maar ook online marketing activiteiten.

Hoe werken wij.
Wij werken veel met vaste partners en freelancers welke geselecteerd zijn op hun specifieke en unieke kwaliteiten. Wij doen dit alles zonder dure auto´s of grote panden, maar met een normaal verstand en een gezonde dosis ambitie. Dit alles zorgt ervoor dat wij snel diverse hoogwaardige diensten kunnen leveren en toch de kosten laag kunnen houden. En door onze full-service werkwijze is het voordeel voor u, want u heeft maar één aanspreek punt.

Als een traject tot uw tevredenheid is afgerond zullen wij ook daarna paraat blijven staan. Want een klant voor nu, is een klant voor altijd.

Waar zit Studio Immo?
In het oude dorpscentrum van Uithoorn. Centraal tussen Amsterdam, Utrecht en Haarlem in, dus gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. Maar omdat u als ondernemer al druk genoeg heeft, komen wij ook graag uw kant op.


Met vriendelijke groet,


Micha D. van Veen
Studio Immo