GRATIS DAGJE UIT MET DEKAMARKT

Door: Dekamarkt Holding  22-06-2009
Trefwoorden: Supermarkt, Dagje Uit


GRATIS DAGJE UIT MET DEKAMARKT
Deka geeft van dinsdag 7 juli tot en met maandag 17 augustus 2009 250.000 gratis dagjes uit weg!

Supersnel sparen
Bij elke € 15,00 aan boodschappen (in één aankoop) die de klant bij Deka besteedt, ontvangt de klant ‘een dagje uit met DekaMarkt’-zegel. Tegen inlevering van een volle spaarkaart (6 zegels) bij 1 van de winkels van DekaMarkt, krijgt de klant een voucher. Tegen inlevering van deze voucher bij 1 van de 20 deelnemende parken, ontvangt de klant het 2e toegangsbewijs van gelijke of lagere waarde helemaal gratis.

Op de spaarkaart is al 1 zegel voorgeplakt. Sparen gaat dus supersnel! Inleveren van de volle spaarkaarten bij DekaMarkt kan tot en met zondag 23 augustus 2009. De vouchers zijn geldig tot 1 oktober 2009.

20 deelnemende parken
De vouchers kunnen worden ingeleverd bij 20 parken in meerdere provincies. Het aanbod varieert van pretparken, musea, forten tot tuinen. Kortom voor elk wat wils! Deelnemers zijn: Amsterdam Arena, Amsterdam Dungeon, Rederij Lovers, Zuiderzeemuseum, Museum Broeker Veiling, Attractiepark de Goudvis, Fort Kijkduin, Avifauna, Railz Miniworld, Sea Life Scheveningen, Space Expo, Aviodrome, Bataviawerf, Waterland Neeltje Jans, Het Land van Jan Klaassen, Nationaal Bevrijdingsmuseum, Wunderland Kalkar (Duitsland), Afrika Museum, Harders Plaza Harderwijk en de Tuinen van Appeltern.
Directeur Operations Aad van Well: “Met deze actie bieden wij onze klanten tijdens de zomermaanden naast lage prijzen voor de boodschappen opnieuw extra voordeel.”
Meer informatie over de actie en de deelnemende parken is vanaf 6 juli te vinden in de winkels en op www.dekamarkt.nl.

DekaMarkt
DekaMarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening en viert dit jaar haar 60-jarig jubileum. DekaMarkt is een supermarktketen met 84 winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Daarnaast heeft DekaMarkt eigen productiebedrijven zoals 2 eigen bakkerijen, een eigen vee- en landbouwbedrijf en een slagerij. Ook diverse distributiecentra en verscentrales, een tuincentrum, een (online) wijnmarkt en een tankstation zijn onderdelen van het bedrijf. Speerpunten zijn lage prijzen, uitstekende kwaliteit en het beste in vers. DekaMarkt is sinds 1 januari 2009 onderdeel van Detailresult Groep NV.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling marketing & communicatie van DekaMarkt: 0251-264180.


Trefwoorden: Dagje Uit, Supermarkt

Contact Dekamarkt Holding

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share