Aker E en Visser F Paramedisch Centrum Venhuizen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pastoor Suidgeeststraat 18 , 1606 BJ Venhuizen, Noord-Holland
Drechterland, West-Friesland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Aker E en Visser F Paramedisch Centrum Venhuizen

De praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie is sinds 1985 gevestigd in Venhuizen aan de Pastoor Suidgeeststraat, waar E.P.M.Aker, fysiotherapeute/manueel therapeute , en F.Visser, fysiotherapeut/NVFS-Sportfysiotherapeut werkzaam zijn. Na een periode gebruik gemaakt te hebben van het voormalige kruisgebouw, is op 21-06-1990 de huidige locatie geopend.

Door een ingrijpende verbouwing is er een fitnessruimte bijgekomen en intern het nodige aangepast. Het is nu ook mogelijk om op de praktijk in groepsverband te oefenen en/ of te trainen. Wij richten ons op patienten/clienten met COPD, DM (suikerziekte) , maar ook op degenen die onder begeleiding aan hun conditie willen werken of willen afvallen. Het laatste o.a. in samenspraak met een dietiste.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Aker E en Visser F Paramedisch Centrum Venhuizen in Pastoor Suidgeeststraat 18, Venhuizen Noord-Holland 1606 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Venhuizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venhuizen Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venhuizen Noord-Holland, 1606 BJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824743]