Caravanstalling en Opslagcontainers Klaas Zeevaarder

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spaarnwouderweg 1163 , 2141 BN Vijfhuizen, Noord-Holland
Amstel en de Meerlanden, Haarlemmermeer

E-mail - Geen ingevoerd

Over Caravanstalling en Opslagcontainers Klaas Zeevaarder

Het familiebedrijf Zeevaarder is een begrip in de omgeving van Haarlem en Amsterdam. Wij hebben al meer dan 50 jaar stalling ervaring. Wij zijn zeer centraal gelegen, zeer makkelijk bereikbaar en permanent aanwezig.

Opslag containers:
Wij beschikken over grote, 12 meter en kleine 6 meter containers. Voorts hebben we zowel nieuwe als oude containers. Afhankelijk van wat u wilt opslaan zoeken wij een passende zeecontainer.

U kunt dagelijks over uw container beschikken binnen onze ruime openingstijden. Wij zijn: Altijd aanwezig, Alle dagen open en Altijd scherp in prijs.

Caravanstalling:
Op onze buitenparkeerplaats staat u op een goed verhard terrein waar u dagelijks zonder te bellen over uw caravan kunt beschikken. Er is permanent toezicht en persoonlijke controle wat er voor zorgt dat alleen klanten het terrein kunnen betreden.
Ook is het mogelijk om uw kampeerauto, vouwwagen, boten op trailers of auto's te parkeren of te stallen.

De binnenstalling vindt plaats in onze speciaal voor caravanstalling gebouwde loodsen. Wanneer u ervoor kiest om een heel jaar binnen te staan kunt u de caravan gedurende de zomermaanden ophalen nadat u ons de dag ervoor heeft gebeld voor een afspraak. Wij zorgen er dan voor dat de caravan klaar staat.

Tevens is het mogelijk om te kiezen voor een combinatie: dan staat uw caravan in de zomer buiten, met het voordeel dat u hem altijd kunt halen zonder te bellen, en in de winter staat uw caravan binnen waardoor hij schoon en droog blijft.

Openingstijden

Ma - Di
24 uur open
Wo - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Vijfhuizen Noord-Holland

Is Caravanstalling en Opslagcontainers Klaas Zeevaarder in Spaarnwouderweg 1163, Vijfhuizen Noord-Holland 2141 BN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Vijfhuizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vijfhuizen Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vijfhuizen Noord-Holland, 2141 BN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824153]