Advies en voorlichting voor instellingen

Door: Praktijk Dalva  19-08-2013
Trefwoorden: moielijke kinderen, ouderschap en opvoeding,

Instellingen kunnen bij Praktijk Dalva terecht voor advies, organiseren van bijeenkomsten, voorlichting, training van personeel, training van vrijwilligers, workshops, enzovoorts. Voor voorlichtingsbijeenkomsten over diverse onderwerpen voor specifieke doelgroepen, zoals: opvoeding van kinderen, vrouwen in de overgang, integratieproblematiek, het leven in Nederland, enzovoorts. Denk bijvoorbeeld aan een lezing/workshop op school, voor ouders, over de rol van de ouders bij de opvoeding van hun kinderen.

Trefwoorden: moielijke kinderen, ouderschap en opvoeding,

Andere producten en diensten van Praktijk Dalva

19-08-2013

Bedrijfcoach

Counseling van vrouwen en mannen die in een moeilijk fase in hun leven zitten. Met 5 tot 15 gesprekssessies, krijgt u meer inzichten in uw eigen situatie, komt u dichtbij u gevoelens, (her)ontdek uw innerlijk kracht en kan daarna verder. Wanneer wij niet gelukkig zijn, niet tevreden zijn met onze situatie, is het vaak ook moeilijk om zelf te zien wat wij moeten doen en hoe, om uit de situatie te komen en als wij er niets aan doen, blijft het zo of wordt het nog erger. Professionele hulp helpt.


17-08-2013

Counseling en begeleiding van volwassenen op psychologische vlak

Begeleiding van individu of groepen, op moeilijke momenten in hun leven of bij een bepaalde thema, op een integrale manier, kijken naar de mens in zijn geheel.