Bedrijfcoach

Door: Praktijk Dalva  19-08-2013
Trefwoorden: opvoeding van kinderen

Iemand die niet goed in zijn vel ziet, functioneert op het werkveld ook niet goed. Daarom hebben bedrijven baat bij het goed voor hun personeel te zorgen en tijdig hulp vragen om te voorkomen dat een waardevolle werknemer op een gegeven moment niet op optimale niveau kan presteren. Praktijk Dalva heeft genoeg kennis, ook van de bedrijfsleven, om bedrijven te adviseren en indien gewenst met personeel, individueel of in groepen, te werken.

Trefwoorden: opvoeding van kinderen

Andere producten en diensten van Praktijk Dalva

19-08-2013

Advies en voorlichting voor instellingen

De hectische leven van de moderne wereld overspoelt ons met informatie en vereist snelle reactie en flexibiliteit. Wij worden soms van alle kanten getrokken en weten soms niet meer wie we zijn, wat wij willen en waar we naar toe willen. Vandaar dat er steeds vaker klachten ontstaan als gevolg van burn-out, stress, depressies, enzovoorts.Op tijd professionele hulp zoeken kan voorkomen dat het zo ver gaat, soms kan iemand van buiten, die kennis en ervaring heeft, ons beter helpen.


17-08-2013

Counseling en begeleiding van volwassenen op psychologische vlak

Begeleiding van individu of groepen, op moeilijke momenten in hun leven of bij een bepaalde thema, op een integrale manier, kijken naar de mens in zijn geheel.