Counseling en begeleiding van volwassenen op psychologische vlak

Door: Praktijk Dalva  17-08-2013
Trefwoorden: Gezondheidszorg

Praktijk Dalva is er voor iedere man of vrouw die even de weg in haar of zijn leven niet meer weet of moeite heeft met de situatie waarin men zit en professionele hulp kan gebruiken om rust en orde in hun hoofd te krijgen om verder te gaan. Particulieren: Mensen die niet tevreden zijn met hun relatie, een partner hebben uit een andere cultuur of mensen die zelf uit een andere cultuur komen en ondervinden moeilijkheden bij het integreren in Nederland. Ouders die twijfelen over de opvoeding van hun kinderen, enzovoorts. Bedrijven: Iemand die niet goed in zijn vel ziet, functioneert op het werkveld ook niet goed. Daarom hebben bedrijven baat bij het goed voor hun personeel te zorgen en tijdig hulp vragen om te voorkomen dat een waardevolle werknemer op een gegeven moment niet op optimale niveau kan presteren. Praktijk Dalva heeft genoeg kennis, ook van de bedrijfsleven, om bedrijven te adviseren, en indien gewenst met personeel, individueel of in groepen, te werken. Instellingen: Deze kunnen bij Praktijkd Dalva terecht voor advies, organiseren van bijeenkomsten, voorlichting, training van personeel, training van vrijwilligers, workshops, enzovoorts. Voorlichtingsbijeenkomsten voor specifieke doelgroepen, zoals opvoeding van kinderen, vrouwen in de overgang, integratieproblematiek, het leven in Nederland.

Trefwoorden: Gezondheidszorg

Andere producten en diensten van Praktijk Dalva

19-08-2013

Advies en voorlichting voor instellingen

De hectische leven van de moderne wereld overspoelt ons met informatie en vereist snelle reactie en flexibiliteit. Wij worden soms van alle kanten getrokken en weten soms niet meer wie we zijn, wat wij willen en waar we naar toe willen. Vandaar dat er steeds vaker klachten ontstaan als gevolg van burn-out, stress, depressies, enzovoorts.Op tijd professionele hulp zoeken kan voorkomen dat het zo ver gaat, soms kan iemand van buiten, die kennis en ervaring heeft, ons beter helpen.


19-08-2013

Bedrijfcoach

Counseling van vrouwen en mannen die in een moeilijk fase in hun leven zitten. Met 5 tot 15 gesprekssessies, krijgt u meer inzichten in uw eigen situatie, komt u dichtbij u gevoelens, (her)ontdek uw innerlijk kracht en kan daarna verder. Wanneer wij niet gelukkig zijn, niet tevreden zijn met onze situatie, is het vaak ook moeilijk om zelf te zien wat wij moeten doen en hoe, om uit de situatie te komen en als wij er niets aan doen, blijft het zo of wordt het nog erger. Professionele hulp helpt.