Website De Toekomst

Website De Toekomst van Velgenland BV

Door: Velgenland BV  26-07-2011

PERSBERICHT VOOR ONMIDDELIJKE PLAATSING
Dinsdag 26 juli, 2011

VIJFHUIZEN, Lancering website De Toekomst
Vandaag 22 juli 2011, is de website van Autobedrijf De Toekomst(www.autobedrijf-detoekomst.nl) live gegaan. Na een paar weken van ontwikkelen introduceert het toonaangevende autobedrijf uit de regio een klantgerichte site. Naast de nieuwe vormgeving biedt de website informatie over de dienstverlening van  De Toekomst. Naast de nieuwe mogelijkheden , zoals het online een APK afspraak maken, is tevens het nieuwe logo en de nieuwe Corporate Identity geïmplementeerd.
Over Autobedrijf De Toekomst
Autobedrijf De Toekomst is een allround garagebedrijf dat al sinds 1968 gevestigd is tussen Amsterdam en Haarlem, dichtbij de A9 op het bedrijventerrein De Liede. Met een oppervlakte van 6000 vierkante meter en 10 bruggen behoort het familie- bedrijf tot de grootste uit de regio.

SPECIALITEITEN:
APK keuring
Alle reparaties
Onderhoud
Las werkzaamheden
Airco service
Storingen uitlezen
Banden/Velgen
Uitlijnen
Inbouw navigatie/DVD etc.
Inkoop sloopauto's

Autobedrijf De Toekomst is het zusterbedrijf van Velgenland.
Velgenland is al jaren de Grootste en Goedkoopste leverancier van lichtmetalen auto velgen voor BMW, Audi, Volkswagen, Mercedes Benz en alle andere merken.
Velgenland is Al sinds 1996 een begrip in heel Nederland.
Velgenland gebruikt geen tussenhandel.
en heeft altijd minimaal 10.000 velgen op voorraad in vele honderden modellen. Velgen en banden worden direkt gemonteerd. Velgenland is gevestigd  in vijfhuizen tussen Amsterdam en Haarlem , dichtbij de A9.
website: www.velgenland.nl