Cathrien Brasserie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Haven 35 , 1131 EP Volendam, Noord-Holland

E-mail

Over Cathrien Brasserie

Culinair genieten met onovertroffen uitzicht

Pal aan de haven van het pittoreske vissersdorp Volendam vindt u Brasserie Cathrien. Brasserie Cathrien kent door haar unieke ligging met wijds uitzicht over de haven van Volendam een enorme populariteit. In de Volendamse Brasserie Cathrien kunt u terecht voor bijvoorbeeld koffie met gebak, lunch en diner.

Hier kunt u onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de gezellige ambiance en het schilderachtige haven aanzicht. Zoekt u een restaurant in Volendam waar u heerlijk met familie, vrienden of zakenrelaties succesvol bijeen wilt komen? Brasserie Cathrien verwelkomt u méér dan graag.

De kaart van Brasserie Cathrien is uitgebreid en vriendelijk geprijsd. Beleef de ambiance van Brasserie Cathrien, ùw restaurant in Volendam!

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/BrasCathrien/

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Volendam Noord-Holland

Is Cathrien Brasserie in Haven 35, Volendam Noord-Holland 1131 EP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Volendam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Volendam Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Volendam Noord-Holland, 1131 EP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3709868]