Kwakman BV VCV gebroeders

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dieselstraat 7 , 1131 JZ Volendam, Noord-Holland

E-mail

Over Kwakman BV VCV gebroeders

VCV- Gebr. Kwakman B.V. brengt dekvloeren aan voor particulieren, overheden en bedrijven. Met ons team van 25 gespecialiseerde medewerkers, 3 volautomatische mortelinstallaties, 20 vloerenpompen, onze vrachtwagens en bedrijfswagens verzorgen we vloerprojecten door heel Nederland. Van een vloertje voor uw aanbouw tot enorme bedrijfsoppervlakken.

Onze kwaliteit is onbetwist. We werken volgens de richtlijnen van het NNI, kwaliteitsnorm NEN 2741. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor afbouwbedrijven (NOA) en bij keurmerk Vloerkeur. Met onze scherpe prijsstelling, landelijke dekking, 25 jaar ervaring, snelheid van handelen en afspraak-is-afspraak mentaliteit, mogen we duizenden particulieren en namen als Albert Heijn en Schiphol tot onze klantenkring rekenen.

Zoekt u een betrouwbare dekvloerspecialist met een flexibele organisatie? VCV - Gebr. Kwakman B.V. zorgt voor vaste grond onder uw voeten.

Bedrijven en overheden kunnen ons direct benaderen voor een van onze diensten. Fabrieken, kantoren, opslagruimtes, winkels, garages, ziekenhuisvleugels, scholen, sportgebouwen of centrales. Er zijn weinig typen gebouwen waarin we nog geen vloer hebben gelegd.

Onze kracht ligt in de eerste plaats in een goed advies op basis van deskundigheid en ervaring. Zo weet u zich verzekerd van de juiste vloer in aansluiting op de gebruiksintensiteit. De planning wordt stipt nageleefd met de flexibiliteit om ons aan te passen aan onvoorziene omstandigheden. Met ons vaste team van 25 vakmensen en een modern machinepark houden we alle werkzaamheden in eigen hand. We kunnen de grootste bedrijfsoppervlakken in eigen beheer uitvoeren. Kortom: met VCV legt u uw bedrijfsvloer in betrouwbare handen.

Door jaar in, jaar uit vast te houden aan de bedrijfsvisie die staat voor vakmanschap en betrouwbaarheid is VCV de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een zeer stabiele en vaste waarde in de bouwwereld.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/Vcvkwakman

Categorieën: Flooring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Volendam Noord-Holland

Is Kwakman BV VCV gebroeders in Dieselstraat 7, Volendam Noord-Holland 1131 JZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Volendam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Volendam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Volendam Noord-Holland, 1131 JZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826510]