Lou Buijs BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lupinestraat 21 , 1131 JT Volendam, Noord-Holland

E-mail

Over Lou Buijs BV

Lou Buijs BV is sinds 1931 een toonaangevend bedrijf op het gebied van loodgieters-, sanitair-, CV- en bitumineuze dakdekkerswerkzaamheden. Door onze ruime ervaring, ons kennisniveau en permanente aandacht voor personeel, organisatie en kwaliteit kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Wij zijn actief in projectmatige woningbouw (nieuwbouw), woningrenovatie en kleinschalige utiliteitsbouw op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Voor het ontwerp en installatie van uw badkamer en toiletruimte bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor het leveren van losse sanitaire artikelen en onderdelen kunt u bij ons terecht. Ook zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumen dakbedekking op platte en licht hellende daken.

Als KOMO-INSTAL BRL 6000 gecertificeerd installatiebedrijf en erkend Uneto-VNI installateur verzorgen wij ontwerp, realisatie en service van uw installatie in eigen beheer.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Lou-Buijs-BV-496475047215889/

Categorieën: Architects, Bathrooms, Plumbers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Lou Buijs BV in Lupinestraat 21, Volendam Noord-Holland 1131 JT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Volendam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Volendam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Volendam Noord-Holland, 1131 JT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3731508]