Tase Wonen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Julianaweg 208 , 1131 DL Volendam, Noord-Holland

E-mail

Over Tase Wonen

De aankoop van een nieuwe inrichting is een weloverwogen keuze. Een keuze die begint bij het selecteren van een wooncentrum dat ú aanspreekt. Tase Wonen is al decennia lang een 'woonaangevend' familiebedrijf, gevestigd te Volendam. Wat bij ons sinds de oprichting voorop staat is: kwaliteit, vakmanschap, uitstekende service en natuurlijk een deskundig advies. Het is voor ons een uitdaging om samen met u een nieuw interieur uit te zoeken waar u jaren plezier aan zult beleven. Op maar liefst 6500 m² presenteren wij een brede collectie meubelen, slaapkamers, tienerkamers, vloerbedekkingen en gordijnen. Wij bezoeken regelmatig internationale beursen in Keulen, Parijs, Milaan en Brussel en blijven zodoende op de hoogte van de nieuwste internationale collecties.

Stap binnenkort gewoon eens binnen, en laat je verrassen, door al onze ideeën voor uw of jouw interieur. Het team van Tase Wonen wenst u veel plezier op onze website.

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tase Wonen in Julianaweg 208, Volendam Noord-Holland 1131 DL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Volendam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Volendam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Volendam Noord-Holland, 1131 DL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3724162]