Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Julianaweg 192 E , 1131 DL Volendam, Noord-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators

Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators is een modern advocatenkantoor dat zich richt op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het kantoor kenmerkt zich door betrokkenheid en gedrevenheid. De advocaten behandelen uw zaak vanuit de oude binnenstad van Hoorn en het centrum van Volendam met precisie, snelheid en deskundigheid. Uitdagingen gaan zij niet uit de weg. Kortom, zij gaan door waar anderen stoppen.

Het kantoor verzorgt voor nieuwe klanten een gratis kennismakingsgesprek van maximaal een half uur. Een dergelijk kennismakingsgesprek wordt op verzoek verleend. Door duidelijke communicatie over de tarieven blijven de kosten voor u overzichtelijk en betaalbaar.

Het kantoor beschikt over het keurmerk letselschade van de Stichting Keurmerk Letselschade. De Stichting Keurmerk Letselschade ontwikkelt en handhaaft kwaliteitsnormen voor rechtshulpverleners die actief zijn in letselschadezaken. Het keurmerk omvat een aantal belangrijke waarborgen, zoals onafhankelijkheid, deskundigheid, transparantie en een duidelijke communicatie. De keurmerknormen worden regelmatig gecontroleerd.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators in Julianaweg 192 E, Volendam Noord-Holland 1131 DL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Volendam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Volendam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Volendam Noord-Holland, 1131 DL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815539]