Zwarthoed Schildersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lupinestraat 14 , 1131 JT Volendam, Noord-Holland

E-mail

Over Zwarthoed Schildersbedrijf

Dick Zwarthoed Schildersbedrijf in Volendam is het adres voor het uitvoeren van schilderwerken, behang- en wandafwerkingen, beglazingen, kleuradviezen, onderhoudscontacten en spuitwerk aan meubels, keukens en deuren.
De visie van Dick Zwarthoed en Jeroen Smit is: het leveren van een goede kwaliteit tegen een correcte prijs, prettige omgangsvormen tussen personeel onderling, op de bouwplaats en met de werknemers van de opdrachtgevers en overige onderaannemers.
Om kwaliteit te waarborgen trachten wij altijd de toepassing van materialen van bekende leveranciers te combineren met het benodigde vakmanschap tijdens de verwerking, waarbij wij ons steeds bij twijfel laten voorlichten en instrueren.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zwarthoed Schildersbedrijf in Lupinestraat 14, Volendam Noord-Holland 1131 JT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Volendam Noord-Holland, 1131 JT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821202]