Adesso tu huidverzorging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Achtergracht 65 , 1381 BL Weesp, Noord-Holland

E-mail

Over Adesso tu huidverzorging

'Adesso tu' is een Italiaanse naam en betekent letterlijk 'Nu jij', en dat is precies waar het om draait bij 'Adesso tu'! Tijd en aandacht voor JOU, voor de verzorging van je huid en voor ontspanning. Kortom, tijd voor jezelf! Bij 'Adesso tu' ben je van harte welkom voor diverse behandelingen, zoals hydradermie, aromatic, microdermabrasie, acnebehandeling, ontharen enz. Sinds enige tijd is het ook mogelijk om een heerlijke stoelmassage te ondergaan. Een ontspannende massage van hoofd, nek, schouders en rug d.m.v. drukpunten en knedingen. Genoeg te doen dus, en een bezoek aan 'Adesso tu' is dan ook de moeite waard!

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo, Za - Zo
Gesloten
Do
-
Vr
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/adessotuhuidverzorging/

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Weesp Noord-Holland

Is Adesso tu huidverzorging in Achtergracht 65, Weesp Noord-Holland 1381 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Stoelmassage diensten in Weesp Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Weesp Stoelmassage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Weesp Noord-Holland, 1381 BL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228611]