Body Stress Release Weesp

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ossenmarkt 42 A , 1381 LX Weesp, Noord-Holland

E-mail

Over Body Stress Release Weesp

Omschrijving
Body Stress Release is een gezondheidstechniek die het lichaam stimuleert om te veel opgebouwde en vastgezette spierspanning (Body Stress) los te laten (Release).
Iedere dag worden we blootgesteld aan spanning, stress. Mechanische stress door bijvoorbeeld verkeerd tillen, langdurig verkeerde houding, vallen of een ongeluk. Maar ook chemische stress en geestelijke of emotionele stress.

Wanneer de stress te veel wordt is er sprake van overbelasting. Het lichaam zal hierop automatisch reageren en de stress als spierspanning vastzetten.
Het vastzetten van spieren veroorzaakt een verstoring van het zenuwstelsel. Deze verstoring kan allerlei klachten veroorzaken.
Dus als deze klachten het gevolg zijn van spierspanning, dan kan BSR hier zeker in helpen.

Omdat genezing een proces is, is niet precies te zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Er wordt echter altijd gestart met drie behandelingen: één op de eerste dag, één op de vierde dag en één op de elfde dag. Daarna wordt per keer bekeken wat het lichaam nodig heeft.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/stressvrijweesp/

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Body Stress Release Weesp in Ossenmarkt 42 A, Weesp Noord-Holland 1381 LX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Therapie diensten in Weesp Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Weesp Therapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Weesp Noord-Holland, 1381 LX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824274]