Funk it Up! Event Styling

Afdrukken

Is Funk it Up! Event Styling incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 1381 HA Weesp, Noord-Holland

E-mail

Over Funk it Up! Event Styling

Wij zijn een creatief, dynamisch event styling bedrijf, opgericht in 2002 door de Zuid Afrikaanse Julia Duncan (BA – Bachelor of Arts).

Vrij vertaald betekent Funk it Up!: Maak er iets buitengewoons van!
Onze stylisten vinden het belangrijk om elk event een eigen en unieke sfeer te geven. Voor hen is het een uitdaging om al uw wensen uit te laten komen en uw event een vernieuwend concept te geven.

Onze sterkte is het vertalen van de wensen van de klant naar het perfecte plaatje, voor een betaalbare prijs, passend bij de locatie, met respect voor het milieu.

Kaart

Producten en diensten

Event Styling

05-10-2016

Wij zijn een creatief, dynamisch event styling bedrijf, opgericht in 2002 door de Zuid Afrikaanse Julia Duncan (BA – Bachelor of Arts). Het bedrijf is gevestigd in Weesp, net buiten Amsterdam.


Event Styling

05-10-2016

Wij zijn een creatief, dynamisch event styling bedrijf, opgericht in 2002 door de Zuid Afrikaanse Julia Duncan (BA – Bachelor of Arts). Het bedrijf is gevestigd in Weesp, net buiten Amsterdam. Funk …Andere diensten in de buurt van Weesp Noord-Holland

Is Funk it Up! Event Styling in Weesp Noord-Holland 1381 HA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Evenementen diensten in Weesp Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Weesp Evenementen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Weesp Noord-Holland, 1381 HA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229409]