€ 100,00 voordeel op een radardetector van Quintezz

€ 100,00 voordeel op een radardetector van Quintezz van Te Group North Europe

Door: Te Group North Europe  06-05-2008
Trefwoorden: Radardetector Radarverklikker Korting Boete Hard Rijden Radar Detector Verklikker

Sinds vorige maand heeft TE Group, de fabrikant van o.a mr Handsfree, samen met de Sponsor Bingo Loterij diverse kortingsacties voor de leden van de Sponsor Bingo Loterij. Deze maand: de Quintezz Drive Control met maar liefst € 100,- korting!!

Word daarom nu lid van de Sponsor Bingo Loterij en speel niet alleen mee voor fantastische prijzen, maar ontvang direct  € 100,- korting op de aanschaf van een Quintezz Drive Control. Daarnaast steunt u met uw deelname de goede doelen van de Sponsor Bingo Loterij. Bent u al lid: ga dan naar www.teshop.nl/ledenvoordeel.asp om de Quintezz Drive Control direct te bestellen.

Ik wil buiten spelen
De kranten staan er vol van: kinderen worden dikker, bewegen te weinig en spelen amper buiten. Het is een nationaal probleem. Veel onderzoek, veel gepraat. Maar nu is het tijd dat er wat gebeurt! Met de Nationale Actie ‘Ik wil buiten spelen’ wil de Sponsor Bingo Loterij samen met haar partners zorgen voor meer speelruimte voor de kinderen in Nederland. En u kunt ons daarbij helpen!

De-Grootste-Bingo-Ooit 2008
Jantje Beton, de Johan Cruyff Foundation, de Richard Krajicek Foundation, het Fonds Gehandicaptensport, het Diabetes Fonds en de Hartstichting slaan de handen ineen. Onder het motto Nationale Actie ‘Ik wil buiten spelen’ organiseren zij samen met de Sponsor Bingo Loterij ‘De-Grootste-Bingo-Ooit 2008’.

Ook ú kunt de Nationale Actie steunen
Door mee te spelen met 'De-Grootste-Bingo-Ooit' maakt u kans op schitterende prijzen en steunt u de actie voor meer speelruimte. U kunt meer over deze actie lezen op www.sponsorbingoloterij.nl

TE Group doet uiteraard mee en geeft op 31 mei diverse prijzen weg voor het goede doel.


Trefwoorden: Radardetector Radarverklikker Korting Boete Hard Rijden Radar Detector Verklikker

Contact Te Group North Europe

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share