gemakkelijk handsfree bellen

gemakkelijk handsfree bellen van Te Group North Europe

Door: Te Group North Europe  19-11-2008
Trefwoorden: Bellen, Voice, Carkit

De Blue Voice beschikt over exact dezelfde eigenschappen maar biedt daarnaast nog iets extra’s. De Blue Voice dankt zijn naam namelijk aan de Text to Speech functionaliteit die de carkit bezit. Die zorgt ervoor dat o. a. de namen van bellers hardop door de carkit worden uitgesproken.

Om de Blue Easy en de Blue Voice easy-to-use te houden heeft mr Handsfree gekozen voor een simpele en makkelijk te gebruiken bediening via slechts één knop. Hiermee kunt u al uw gesprekken beantwoorden, beëindigen en weigeren. Beide carkits beschikken over een voicedial- en nummerherhalingsfunctie.

De accu van de Blue Easy gaat 20 dagen mee en u kunt er 15 uur onafgebroken mee bellen. Voor de Blue Voice is dit 20 dagen en 10 uur. Als de accu leeg is duurt het minder dan drie uur om hem weer volledig op te laden.

De mr Handsfree Blue Easy en Blue Voice zijn gemakkelijk door meerdere mensen en in meerdere auto's te gebruiken door de handzame vormgeving van de carkit. Uiteraard wordt multi-pairing ook ondersteund, voor 8 verschillende toestellen, zodat u gemakkelijk verbinding kunt maken met diverse mobiele telefoons.

De mr Handsfree Blue Easy kost €49,99 de mr Handsfree Blue Voice kost € 69,99 en zijn o.a. te koop bij Halfords en op www.teshop.nl

Trefwoorden: Bellen, Bluetooth, Boete, Carkit, Handsfree, Headset, Voice

Contact Te Group North Europe

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share