Trimsalon Gooiland VOF

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Achtergracht 60 , 1381 BP Weesp, Noord-Holland

E-mail

Over Trimsalon Gooiland VOF

Uiteraard is het afhankelijk van de vacht welke behandeling uw hond nodig heeft. Scheren, knippen, uitdunnen, plukken, strippen, wassen, kammen en/of borstelen. De meeste terriërrassen, bouviers, schnauzers en overige ruwharige honden worden geplukt. Hierbij wordt de bovenste dode haarlaag met de hand of met behulp van een trimmes verwijderd, hierdoor krijgt de nieuwe vacht alle ruimte om te ontwikkelen. Als u dit niet zou laten doen, kan u hond huidproblemen krijgen, bijv. jeukklachten met alle gevolgen van dien.
Retrievers, Setters, Spaniëls etc. worden uitgeplukt waar mogelijk en met de effileerschaar uitgedund en in model gebracht.
De kroeshaar, zoals o.a. Poedels, worden geschoren en/of geknipt in elk model.
Keesachtige, poolhonden, Berner Sennenhonden en alle vergelijkbare vachtsoorten kunnen indien in de ruiperiode ontwold worden.
Alle langharige en kortharige honden kunnen voor was en kam/borstelbeurten ook bij ons terecht.
Echter ook 's winters kan uw hond getrimd worden, misschien iets langer laten dan in de zomer, maar het verhaaltje dat het te koud voor de hond is, is onzin. Het is namelijk veel kouder als de vacht nat wordt en daardoor de hond langer nat blijft door de dikke vacht. Uiteraard worden bij een trimbeurt ook de nagels geknipt, de oren schoongemaakt (indien nodig). Kortom uw hond wordt geheel gecontroleerd, afwijkingen worden dan uiteraard aan U mede gedeeld, waar nodig zal ik de dierenarts om advies vragen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pet Groomers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Trimsalon Gooiland VOF in Achtergracht 60, Weesp Noord-Holland 1381 BP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Weesp Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Weesp Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Weesp Noord-Holland, 1381 BP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825173]