ZOENI, de multifunctionele dames laptoptas met stijl en karakter.

ZOENI, de multifunctionele dames laptoptas met stijl en karakter. van Zoeni

Door: Zoeni  18-12-2006

Zoeni Nieuwsbrief oktober 2006

Tijdens de introductie van ZOENI in de maanden oktober en november en december 2006 rekenen wij geen verzendkosten. (uitgezonderd verzending onder rembours)

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief. Wil je op de hoogte worden gehouden van de ZOENI ontwikkelingen mail ons dan even. Uiteraard vinden wij jouw privacy belangrijk en gebruiken je e-mail adres alleen voor onze nieuwsbrief!

Over Zoeni

In 2005 is ZOENI v.o.f. opgericht door Barend Peters en Jolanda Hafkamp. Onze inspiratie is ontstaan vanuit onze eigen behoefte aan een praktische en vooral mooi gestileerde laptoptas. Deze was op de markt vrijwel niet te vinden.
Spontaan kwam de gedachte op om dit product zelf op de markt te brengen. Ook onze ervaring en liefde voor productontwikkeling en de droom om zelf mooie toepassingen te maken deden ons besluiten ons idee vorm te geven.

De ervaring met inkoop, product- en conceptontwikkeling bij grote mode retailers van Jolanda en de internationale en logistieke ervaring van Barend vormen een goede basis en balans om ZOENI op professionele wijze vorm te geven.