Ster kliniek dierenartsen West-Friesland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dr. Nuijensstraat 67 , 1617 KB Westwoud, Noord-Holland
Drechterland, West-Friesland

E-mail

Over Ster kliniek dierenartsen West-Friesland

Dierenkliniek voor gezelschapsdieren met uitgebreide diergeneeskundige zorg.

Onze missie

Samen met ons team van medewerkers streven wij naar een optimale medische zorg voor de patiënt, gebaseerd op de laatste medische inzichten en technieken, waarbij de levenskwaliteit van de patiënt en de preventieve zorg voorop staan. Uiteraard staat het huisdier centraal, maar we hebben ook aandacht voor de eigenaar. Een heldere uitleg en goede communicatie vinden wij noodzakelijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent en de juiste keuzes kunt maken. Nazorg maakt een wezenlijk onderdeel uit van onze service.

Ziekenhuis voor dieren

Sterkliniek DierenartsenWest-Friesland is het beste te vergelijken met een klein ziekenhuis. U kunt daar uiteraard terecht voor alle “normale” behandelingen, maar we bieden meer: kijkoperaties, high tech in de OK, waaronder hartbewaking en beademing, uitgebreide echografie-mogelijkheden, moderne tandheelkunde, botbreuk- en knieoperaties, direct-klaar-röntgen en nog veel meer.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

14-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Westwoud Noord-Holland

Is Ster kliniek dierenartsen West-Friesland in Dr. Nuijensstraat 67, Westwoud Noord-Holland 1617 KB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dierenarts diensten in Westwoud Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Westwoud Dierenarts per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Westwoud Noord-Holland, 1617 KB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228354]