Schutte Asbestinventarisaties

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noord Zijperweg 21 D , 1766 HG Wieringerwaard, Noord-Holland
Anna Paulowna, Wieringermeer

E-mail

Over Schutte Asbestinventarisaties

Schutte Milieu & Advies is een gecertificeerd inventarisatiebureau met grote kennis van de asbestwereld. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben een ruime praktijkervaring in het omgaan met asbest.

Wij kunnen voor u de asbestinventarisatie uitvoeren. De bevindingen van zo'n inventarisatie worden vastgelegd in een rapport waarin is opgenomen om welk soort asbest het gaat, de plaats waar het zich bevindt en de daarbij behorende risicoklasse. Op deze manier kunnen asbesthoudende materialen voorafgaand aan sloop of verbouwing, op een veilige manier worden verwijderd door een deskundig asbestsaneringsbedrijf, zodat er geen gevaar voor mens en milieu ontstaat.

Door onze deskundige en flexibele organisatie zijn wij in staat om uw inventarisatie op korte termijn en tegen een concurrerend tarief uit te voeren.

Er zijn drie soorten asbestinventarisaties:

- Volledige asbestinventarisatie
Een volledige inventarisatie is een onderzoek naar aanwezigheid van asbest in uw pand voorafgaand aan een sloop of verbouwing. Bij een volledige inventarisatie worden zo mogelijk materiaalmonsters genomen ter analyse bij een laboratorium. U ontvangt een rapport waarin opgenomen de plaats waar het asbest zich bevindt, de soort en hoeveelheid asbest en de risicoklasse waartoe deze behoort.

- Globale asbestinventarisatie
Een globale inventarisatie geeft u een overzicht van de eventuele aanwezigheid van asbest. Bijvoorbeeld in geval van koop of verkoop.

- Risico-inventarisatie
Een risico-inventarisatie geeft u inzicht in het risico van aanwezig asbest voor de gebruikers van het gebouw. Het rapport bevat een voorstel voor de aanpak (verwijderen of afschermen), binnen welke termijn in relatie tot de risico's van het asbest.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Asbestos Removal

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wieringerwaard Noord-Holland

Is Schutte Asbestinventarisaties in Noord Zijperweg 21 D, Wieringerwaard Noord-Holland 1766 HG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Wieringerwaard Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wieringerwaard Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wieringerwaard Noord-Holland, 1766 HG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819291]