Bodegom en Zn BV J van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oosterkwelweg 17 , 1771 MH Wieringerwerf, Noord-Holland

E-mail

Over Bodegom en Zn BV J van

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1962 zijn wij uitgegroeid naar een onderneming die voornamelijk gespecialiseerd is in cultuurtechniek, grond, weg- en waterbouw.
Het denken in mogelijkheden en oplossingen en de krachtige samenwerking tussen de verschillende disciplines, heeft ertoe geleid dat van Bodegom heeft kunnen uitgroeien tot een specialist in haar vakgebied.
Het bedrijf bestaat uit een dynamisch team van kundige mensen en is gevestigd in Wieringerwerf.
Speerpunt van de bedrijfsfilosofie is het aanbieden van een totale dienstverlening als het om onderhoudswerkzaamheden aan droge,- en natte infrastructuur gaat.
Ook het verantwoord omgaan met het milieu is een belangrijk aspect. Om de efficiëntie, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid te verhogen is de laatste jaren flink geïnvesteerd waardoor we beschikken over een groot, divers en modern machinepark, en daarbij ook voldoen aan de hoogste milieunormeringen en emissie-eisen.
En…. als je dagelijks in de natuur werkt, ga je verantwoord om met alles wat groeit en bloeit. Het bedrijf volgt dan ook met veel inzet de Flora,- en Faunawet.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bodegom en Zn BV J van in Oosterkwelweg 17, Wieringerwerf Noord-Holland 1771 MH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Wieringerwerf Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wieringerwerf Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wieringerwerf Noord-Holland, 1771 MH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826191]