Fysio Fast Fit

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorsmolen 13 , 1771 PA Wieringerwerf, Noord-Holland

E-mail

Over Fysio Fast Fit

FYSIO FAST FIT staat voor professionele fysiotherapie met een nieuwe stijl. Doordat er met de nieuwste technieken gewerkt wordt, heeft u direct effect en bent u verzekerd om zo snel mogelijk weer fit te zijn! Dit is vrij uniek.

En wie wil dat nou niet?

Heeft u bijvoorbeeld een operatie gehad, een sportblessure of beperkingen of klachten in uw werk, hobby of sport? Dan bent u van harte welkom bij FYSIO FAST FIT. Ook voor patiënten met diabetes, copd, hart- en vaatziekten en oncologie zijn er veel mogelijkheden die voor verbetering zorgen. Hierbij kunt u denken aan behandelingen tegen complicaties zoals bijv. kortademigheid, oedeem, littekenweefsel of verminderde conditie.

De fysiotherapie bij FYSIO FAST FIT bestaat uit een combinatie van myofasciale release, manuele technieken, easytaping, core stability, educatie (life-style/ voeding) en medical fitness. Hierbij zijn de oefeningen functioneel en wetenschappelijk onderbouwd.

Afhankelijk van uw doelstelling krijgt u de juiste behandeling waardoor u snel weer klachtenvrij en fit wordt. Negentig procent van alle patiënten zijn binnen enkele behandelingen pijnvrij! . Hierdoor kan er snel aan herstel/opbouw gewerkt worden.

De fysiotherapeut in deze praktijk heeft veel ervaring en heeft zich breed gespecialiseerd. Voor een afspraak voor fysiotherapie heeft u in de meeste gevallen geen verwijsbrief nodig van de arts. Voor een sport- of ontspanningsmassage kunt u ook terecht.

Mocht u vragen hebben of een afspraak wilt maken, dan kunt u mailen of bellen naar de praktijk. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Er is een gratis en ruime parkeergelegenheid achter de praktijk en de bushalte is op 100 meter schuin tegenover de praktijk te Wieringerwerf.

Specialisaties

Bij Fysio Fast Fit kan vrijwel iedereen voor elke aandoening terecht en goed geholpen worden! De fysiotherapeut heeft veel ervaring, met zowel getrainde als ongetrainde mensen en van jong tot oud.

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wieringerwerf Noord-Holland

Is Fysio Fast Fit in Dorsmolen 13, Wieringerwerf Noord-Holland 1771 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Wieringerwerf Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wieringerwerf Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wieringerwerf Noord-Holland, 1771 PA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3833306]