Bruin Garage Ger

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Winkelerzand 36 , 1731 LZ Winkel, Noord-Holland
Niedorp, Wieringermeer

E-mail

Over Bruin Garage Ger

Wij zijn een allround garagebedrijf en doen onderhoud en APK voor ieder type auto.
We beschikken over een Airco-Servicestation en zeer divers en uitgebreide diagnoseapparatuur.
Ook zijn we gespecialiseerd in LPG-inbouw, reparatie- en onderhoud van de gehele LPG-installatie.
Verder doen we alle voorkomende werkzaamheden in onze geoptimaliseerde werkplaats.
Je kunt bij GARAGE GER BRUIN ook terecht voor banden, accu’s, uitlaten etc. Ook Old Timers zijn zeker van harte welkom. Tevens kunnen er in onze werkplaats campers, bedrijfswagens en kleine vrachtvoertuigen gerepareerd en gekeurd worden.
Met de techniek en vooruitgang in de autobranche tegenwoordig, kunnen ook wij niet stil blijven staan. Daarom zijn wij sinds 2015 GMTO Auto Diagnosespecialist. Met de meest uiteenlopende (elektronische-) storingen kunt U bij ons terecht voor deskundig advies en het oplossen/ repareren hiervan. Dieseltechniek is ons ook niet vreemd. Sinds 2014 zijn wij namelijk ook Qualified Diesel Specialist!
Met het oog op een beter milieu is er in de autowereld heel wat veranderd. Daar waar de LPG voor 20-30 jaar geleden een de boventoon voerden, is het nu de hybridetechniek die een opmars maakt. Vanaf 2016 kunt U bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie aan Uw hybride voertuig; de Garage is in het bezit van een GMTO erkend Hybride & EV specialist.
Graag verwelkomen wij U in onze werkplaats, waar de koffie en/ of thee klaar staat. De klant en tevredenheid staan bij ons op nummer één!!!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/GarageEnLpgInbouwGerBruin

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bruin Garage Ger in Winkelerzand 36, Winkel Noord-Holland 1731 LZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Winkel Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Winkel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Winkel Noord-Holland, 1731 LZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826138]