DNS BV voor al uw beveiligingswerkzaamheden

Door: DNS BV  06-01-2008
Trefwoorden: Security, Evenementen, Beveiliging

Over DNS BV  

DNS BV is een beveiligingsbedrijf die uw veiligheid en gastvriendelijkheid verzorgt. Met korte lijnen en heldere afspraken. Professioneel en betrouwbaar.DNS BV is in 2005 opgericht door Dave Nachbar en gegroeid van eenmanszaak naar fulltime beveiligingsbedrijf DNS BV.  

Dave Nachbar heeft ruim ervaring opgedaan door werkzaamheden in de beveiligingsbranche tijdens en na zijn militaire loopbaan. Het werd Dave al gauw duidelijk dat de diensten aan verbetering toe waren. En juist daar komen de bijzondere kenmerken van DNS vandaan:  
·klantgericht
·professioneel
·kwaliteit

Werkwijze van ons beveiligingsbedrijf DNS BV werkt op de manier zoals iedereen behandeld en benaderd willen worden. Wij streven naar een optimale verhouding tussen hospitality en security. DNS BV is het verlengstuk van uw onderneming. Mede door korte lijnen vanuit het managementteam en de heldere communicatie naar onze ervaren medewerkers kunnen wij zeer snel anticiperen op uw wensen. Uw bewaking en/of beveiliging in onze handen.  

Beveiliging met korte lijnen en heldere afspraken

DNS BV is een flexibele onderneming. Met DNS BV werken is samenwerken met een slagvaardige organisatie die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar staat. Korte lijnen en heldere afspraken. Dát is ons idee van oplossingsgericht werken. Met een goed op elkaar ingespeeld team zorgen we dan ook graag voor de ideale match tussen de behoefte van de opdrachtgever en onze dienstverlening. Persoonlijke en betrokken service die voor opdrachtgever een win-win situatie creëert. Onderscheidend vermogen van onze security Wij bieden u een persoonlijke benadering en streven er naar toonaangevend te zijn in customerservice.
Het hoofddoel van onze strategie is om het niveau van klantgerichtheid superieur te maken aan dat van andere beveiligingsorganisaties. Om dit doel te bereiken, selecteert

DNS BV zeer gemotiveerde en ervaren medewerkers die zich volledig inzetten voor onze opdrachtgevers. Onze medewerkers tonen verantwoordelijkheid, motivatie en discipline ter verwezenlijking van onze visie. Door onze onderscheidende werkwijze en gunstige tarieven zijn onze klanten tevréden terug kerende klanten.   
Wat doet DNS BV?

DNS BV levert hoogwaardige dienstverlening op gebied van o.a:            
•           Securityhost(-ess)            
•           Evenement beveiliging            
•           Objectbewaking            
•           Bouwplaats beveiliging            
•           Gastheren            
•           Bodyguard services

Doelstellingen van DNS BV:    

•           Altijd consistente, betrouwbare en professionele service verlenen aan al onze  klanten    
•           Quick respons    
•           Streven en conserveren van 100% klanttevredenheid    
•           Duurzaamheid creëren op lange termijn door te focussen op het verbeteren van onze prestaties    
•           Onze nummer één prioriteit is het waarborgen van de veiligheid van al onze medewerkers, klanten en relaties van de klant    
•           Leveren van professionele, betrouwbare beveiligers    
•           Om te werken op de wijze zoals een ieder behandeld en benaderd wil worden

Trefwoorden: Beveiliging, Beveiliginsbedrijven, Chauffeursdiensten, Evenementbeveiliging, Evenementen, Objectbeveiliging, Prive Chauffeur, Security, Vip Beveiliging,