Huisartsenpraktijk Wognum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kaaspers 5 , 1687 TX Wognum, Noord-Holland
Medemblik, West-Friesland

E-mail

Over Huisartsenpraktijk Wognum

Bij de Huisartsenpraktijk Wognum werken twee vaste huisartsen: R. den Heijer en I.N. Bolhuis-Claasen. Er zijn ook meestal één of twee huisartsen in opleiding. Verder zijn in de praktijk werkzaam: 2 verpleegkundigen als praktijk ondersteuners somatiek, 2 psychologen als praktijkondersteuner GGZ en 4 dokters assistentes. Daarnaast zijn er soms ook andere stagiaires werkzaam.
e-mail consulten, het maken van afspraken en aanvragen van herhaal recepten kan ook via de website:
www.dewaterling.nl
Het betreft een innovatieve, actieve praktijk waarin zowel service als kwaliteit hoog op de agenda staan. Er is een breed zorgaanbod voor patiënten mogelijk. Voordelen voor de patiënt: zorg dicht bij huis zonder extra kosten.
De praktijk is open en telefonisch bereikbaar, alle werkdagen van 8-17 uur. Op donderdagavond is er een avond spreekuur tot 20 uur.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wognum Noord-Holland

Is Huisartsenpraktijk Wognum in Kaaspers 5, Wognum Noord-Holland 1687 TX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Arts diensten in Wognum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wognum Arts per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wognum Noord-Holland, 1687 TX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818040]