Onderlinge Verzekeringsmij De Veenhoop

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoornseweg 2 , 1687 ND Wognum, Noord-Holland
Medemblik, West-Friesland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Onderlinge Verzekeringsmij De Veenhoop

Verzekeringsmij De Veenhoop in Wognum staat al ruim 210 jaar op de bres voor verzekerden.
Onze dienstverlening is met de vraag van de leden meegegroeid. Moderne communicatieve- en administratieve middelen staan borg voor een snelle afwikkeling van verzekeringsaanvragen en schadegevallen.

De dienstverlening van de Onderlinge is met de vraag van de leden meegegroeid. Moderne communicatieve- en administratieve middelen staan borg voor een snelle afwikkeling van verzekeringsaanvragen en schadegevallen. Wij maken er voorts gewoonte van om onze leden regelmatig persoonlijk te benaderen. Anders gezegd: een verzekerde is bij De Veenhoop geen nummer, maar een naam. Wij voeren alle mogelijke verzekeringen, hetzij in eigen beheer (brandverzekeringen), hetzij in bemiddeling (overige verzekeringen). De Veenhoop heeft ook geen groot kantoor, maar is ‘gewoon’ bij u om de hoek gevestigd. Door de korte afstand tussen Onderlinge en verzekerde kunnen wij vaak veel goedkoper werken dan veel andere maatschappijen en kunnen schades veel sneller worden afgewikkeld.

Het werkgebied van de maatschappij strekt zich uit over de provincie Noord-Holland benoorden het IJ en het Noordzeekanaal. In bijzondere gevallen, ter beoordeling aan het bestuur, kunnen ook verzekeringen buiten het werkgebied worden aangenomen.

De Veenhoop is een zelfstandige brandverzekeraar zonder winstoogmerk! Indien een boekjaar wordt afgesloten met winst, dan wordt een groot gedeelte van deze winst weer uitgekeerd aan onze leden in de vorm van een premiekorting. Verder zijn wij dusdanig herverzekerd dat bijbetaling door de leden nooit voorkomt.

De naam ‘Brandcontract voor vijf Veenhoopsdorpen’ is in de loop der tijden veranderd in Onderlinge Verzekering Maatschappij De Veenhoop u.a. Zij mag zich de oudste, nog altijd zelfstandig opererende, Onderlinge van Nederland noemen. De oprichters waren voornamelijk agrariërs. Dat agrarische karakter vormde een solide basis voor een gezonde groei.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Insurance Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Onderlinge Verzekeringsmij De Veenhoop in Hoornseweg 2, Wognum Noord-Holland 1687 ND uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Wognum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wognum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wognum Noord-Holland, 1687 ND, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815607]