Sterkliniek dierenartsen West-Friesland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg Commandeurlaan 35 , 1687 BG Wognum, Noord-Holland
Medemblik, West-Friesland

E-mail

Over Sterkliniek dierenartsen West-Friesland

Dierenkliniek voor gezelschapsdieren met uitgebreide diergeneeskundige zorg.

Onze missie

Samen met ons team van medewerkers streven wij naar een optimale medische zorg voor de patiënt, gebaseerd op de laatste medische inzichten en technieken, waarbij de levenskwaliteit van de patiënt en de preventieve zorg voorop staan. Uiteraard staat het huisdier centraal, maar we hebben ook aandacht voor de eigenaar. Een heldere uitleg en goede communicatie vinden wij noodzakelijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent en de juiste keuzes kunt maken. Nazorg maakt een wezenlijk onderdeel uit van onze service.

Ziekenhuis voor dieren

Sterkliniek DierenartsenWest-Friesland is het beste te vergelijken met een klein ziekenhuis. U kunt daar uiteraard terecht voor alle “normale” behandelingen, maar we bieden meer: kijkoperaties, high tech in de OK, waaronder hartbewaking en beademing, uitgebreide echografie-mogelijkheden, moderne tandheelkunde, botbreuk- en knieoperaties, direct-klaar-röntgen en nog veel meer.

Kaart

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wognum Noord-Holland

Is Sterkliniek dierenartsen West-Friesland in Burg Commandeurlaan 35, Wognum Noord-Holland 1687 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Honden diensten in Wognum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wognum Honden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wognum Noord-Holland, 1687 BG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228353]