Tuinwijzer De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Westeinderweg 61 B , 1687 PM Wognum, Noord-Holland
Medemblik, West-Friesland

E-mail

Over Tuinwijzer De

Een tuin is een schatkamer voor uw huis. Rust, ruimte, leven, natuur en ontspanning. Het zijn allemaal woorden die op de tuin van toepassing zijn. De Tuinwijzer is de schakel die al deze woorden kan verbinden.

De Tuinwijzer werkt uitsluitend samen met vakkundige en gespecialiseerde partners, die ons ondersteunen in het realiseren van uw tuin. Denk hierbij aan:

- Beregening.
- Bestrating.
- Beschoeiing
- Beplanting.
- Beschutting
- Hekwerken.
- Vlonders

En nog veel meer...

Projecten waarbij gevraagd wordt naar creatieve oplossingen en specifieke inzichten, zijn voor De Tuinwijzer één van de extra activiteiten, die wij met zorg en aandacht kunnen creëren.

Het is voor ons altijd een uitdaging om te realiseren wat er gevraagd wordt. Specifieke technische opdrachten worden door ons op een deskundige manier uitgewerkt en uitgevoerd. Uitdagingen om speciale projecten op het gebied van gevoel, beleving en zingeving te ontwikkelen zijn leuke en doe eens gek projecten.

Projecten waarin tasten, ruiken, voelen, horen en zien belangrijke pijlers zijn, in combinatie met tuinbeleving, geven een nieuwe kijk op de mogelijkheden op het gebied van het buiten en beleven.

Onze creativiteit, kennis en vaardigheden zorgen voor de juiste aanpak van uw tuin. Wij zijn de groene vingers voor uw tuin en geven uw tuin de balans en evenwicht waar het om vraagt.
Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs en/of heten u van harte welkom in onze showroom te Wognum.

Binnen een week een eerste indruk van uw toekomstige tuin!?
of een uitgebreide ondersteuning van de levering van materialen voor de doe-het zelver.
Tijdens onze openingstijden staan onze tuinexperts voor u klaar!

Uw visie is onze gedachte.

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di, Do - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tuinwijzer De in Westeinderweg 61 B, Wognum Noord-Holland 1687 PM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Wognum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wognum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wognum Noord-Holland, 1687 PM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826876]