BS Kunststoffen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koetserstraat 24 , 1531 NX Wormer, Noord-Holland
Wormerland, Zaanstreek

E-mail

Over BS Kunststoffen BV

De Jong en Maaskant is een productiebedrijf met een lange staat van dienst. Als volwaardige partners in vakmanschap denken wij mee in alle fasen van ontwikkeling, productie en levering. Op basis van uw idee en wensen wordt een uitstekend afgewerkt en duurzaam product gemaakt.

Het bewijs wordt dagelijks geleverd met de productie van zeer uiteenlopende onderdelen en eindproducten voor o.a. auto- en fietsindustrie, klimaattechniek, precisie-instrumenten, meubelindustrie en bouw. Grote bedrijven vertrouwen ons de productie en productontwikkeling toe, waar het gaat om een aanzienlijk deel van hun omzet. Wij verwerken alle denkbare kunststoffen in iedere gewenste vorm, kleur en hoeveelheid.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/BS-Kunststoffen-BV-772781509521509/

Categorieën: Plastic Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is BS Kunststoffen BV in Koetserstraat 24, Wormer Noord-Holland 1531 NX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Wormer Noord-Holland, 1531 NX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820088]