Pedicuresalon Afra van den Berg Medisch Pedicure

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zandweg 83 , 1531 AL Wormer, Noord-Holland
Wormerland, Zaanstreek

E-mail

Over Pedicuresalon Afra van den Berg Medisch Pedicure

Mijn naam is AFRA VAN DEN BERG, gediplomeerd MEDICH PEDICURE en ik heet u van harte welkom in mijn salon.
Een medisch pedicure is breed opgeleid en kan alle zogeheten risicovoeten behandelen, deze kunnen zijn ontstaan ten gevolge van diabetes, reuma, spasticiteit, ouderdom, of verwaarlozing.
Tevens heb ik een uitgebreide kennis op het gebied van ortesiologie, nagelregulatie en - reparatie en antidruk techniek ,waardoor de behandelmogelijkheden worden vergroot.

Tevens geef ik WELLNESS SPA PEDICUREBEHANDELINGEN [voetenbad, lotionbehandeling, scrub, voet en onderbeenmasker, parrafinebehandeling, massage van voet en onderbeen, incremen] een weldaad voor de voeten.

Voor een langdurig houdbare [6-8 weken] lak gebruik ik shellac, een lak op basis van gel, in kleur of de french manicure, de HAPPY FEET.

Ook kunt u terecht voor VOETREFLEXMASSAGE, hierbij gaat men ervan uit dat door het lichaam energiebanen lopen die eindigen in de voeten, de zogeheten reflexzones die corresponderen met organen, spieren, weefsels en botten.
Door het geven van een impuls op deze reflexzones vindt er een stimulerende werking plaats waardoor de zelfhelende kracht van het lichaam geactiveerd wordt, blokkades kunnen worden opgeheven/verminderd.
Voetreflex zorgt voor ontspanning en helpt zodoende dat de harmonie tussen lichaam en geest weer in evenwicht komt.

De salon is gevestigd op de begane grond zodat ook minder valide personen een goede toegang hebben.
Tevens werk ik met een nattechniek waardoor stof en/of schimmeldeeltjes meteen worden neer geslagen, tevens wordt de voet gekoeld bij hoge toeren van de frees.

Ik ben aan gesloten bij Provoet, branchorganisatie voor de pedicure en bij procert kunt u mij vinden in het kwaliteitsregister voor pedicures zodat u bij diabetische of reumatische voet in aanmerking kunt komen voor een vergoeding van uw verzekering.

Ook een kadobon kunt u bij mij bestellen naar een bedrag van uw keuze, voor een behandeling naar uw keuze [zonder houdbaarheidsdatum].

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo, Za - Zo
Gesloten
Do
-
Vr
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Nail Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pedicuresalon Afra van den Berg Medisch Pedicure in Zandweg 83, Wormer Noord-Holland 1531 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Diabetes diensten in Wormer Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wormer Diabetes per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wormer Noord-Holland, 1531 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228630]