Sociedad marketing en meer: Magie en enthousiasme aan de Zaan

Door: Sociedad Marketing En Meer  01-08-2006
Trefwoorden: Marketing, Reclamebureau

Per 1 augustus is Sociedad marketing en meer een feit. Een nieuw reclamebureau, maar dan anders. Fris, helder en laagdrempelig. Gericht op kleine tot middelgrote organisaties, van accountantskantoor tot zorginstelling. En met toegevoegde waarde: van kunst aan de muur tot werkplekverhuur.

Sylvia Heistek, een van de oprichters van Sociedad: “Ik wil dat onze klanten zich op hun gemak voelen bij ons. We zijn een reclamebureau, maar heel laagdrempelig en concreet. Geen zweverig gedoe, gewoon goed luisteren naar je klant en een creatieve en werkbare oplossing bieden!”

Nieuw
Sociedad marketing en meer werkt volgens een nieuw concept. Er zijn geen mensen in dienst, maar er wordt gewerkt met een vast team van zelfstandig ondernemers die passen bij het bedrijf. Sylvia Heistek: “Per project selecteren we precies de juiste mix van diensten en mensen die op dat moment nodig is. Klanten betalen dus niet voor wat ze niet nodig hebben. We hebben alle expertise binnen handbereik en huren niet dan weer de een en dan weer de ander in, of zitten vast aan duurbetaalde werknemers die helemaal niet bij het project passen. ”

Enthousiasme
Enthousiasme wordt zowel door opdrachtgever als bureau vaak als een van de eerste dingen genoemd als het gaat om een prettige werkrelatie. De unieke samenwerking met de zelfstandig ondernemers maakt dat iedereen met veel plezier en energie in het werk staat. Dit enthousiasme wil Sociedad overbrengen op haar opdrachtgevers om zo te zorgen voor een succesvolle en aanstekelijke samenwerking.

Kunst
Naast reclame en werkplekverhuur voor de zelfstandig ondernemers is Sociedad ook actief op een ander creatief vlak: kunst. Lokale kunstenaressen Marjoke Staal en Bea van Huijstee exposeren momenteel in de ruimte van Sociedad. In de toekomst zullen steeds wisselende kunstwerken te zien (en te koop!) zijn. In de weekenden zijn er exposities, gedurende de week kan de kunst op afspraak worden bezichtigd.

Trefwoorden: Marketing, Reclamebureau

Contact Sociedad Marketing En Meer

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share