Feather Comfort introduceert uniek dekmatras

Door: Feather Comfort  26-11-2008
Trefwoorden: Dekmatras, Topdekmatras, Featherbed

Door de unieke samenstelling van 95% veren en 5% dons voegt het featherbed een laag van extra comfort en ondersteuning toe aan de stevigheid van elk onderliggend matras. Bovendien beschermt het featherbed het matras tegen externe invloeden als druk, zweet en stof waardoor het featherbed de levensduur van uw matras verlengt.

Binnen de in carré gestikte compartimenten kunnen de veren vrij stromen waardoor het lichaam op alle drukpunten goed wordt ondersteund. Bovendien vormt het featherbed zich volledig naar het lichaam. Het hele lichaam ligt hierdoor in een correcte anatomische stand waardoor de ruggengraat een natuurlijke slaaphouding kan aannemen. Kortom een gegarandeerde goede nachtrust.

'Met dit unieke dekmatras bieden wij particulieren de mogelijkheid luxe en comfort in huis te halen zoals men gewent is bij luxe hotels', aldus Leon Burgering, Account Manager Feather Comfort. 'Bovendien zijn wij nu uin staat om iedere particulier van dienst te zijn op onze website met een volledig geïntegreerde webshop.'  

Over Feather Comfort
Feather Comfort is dé webwinkel voor hoogwaardige bed accessoires en bedlinnen. Onze unieke producten van 100% natuurlijke samenstelling zorgen voor een zorgeloze en optimale nachtrust. Ons productportfoilio bestaat o.a. uit featherbeds, dons- dekbedden en kussens en exclusief Egyptisch katoen.

Trefwoorden: Dekmatras, Featherbed, Topdekmatras