Forbo Eurocol Nederland B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrieweg 1 2 , 1521 NA Wormerveer, Noord-Holland
Zaanstad, Zaanstreek

E-mail - Geen ingevoerd

Over Forbo Eurocol Nederland B.V.

Forbo Eurocol BV in Wormerveer is een toonaangevend producent en leverancier van bouwtechnische producten voor renovatie en nieuwbouw. Wij hebben ons gespecialiseerd in tegellijmen, voeg- en egalisatiemiddelen en de daarbij behorende hulpmiddelen. Daarnaast fabriceren wij een serie lijmen voor vloerbedekking en wandbekleding.

Onder het motto 'eurocol - the strong connection' voert Forbo Eurocol een zeer breed assortiment met een keur aan hoogwaardige kwaliteitsproducten. Nagenoeg alle materialen produceren wij in eigen fabrieken. Onze hoge kwaliteitsnorm waarborgen wij door een nauwgezette en intensieve productiecontrole.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building Supplies & Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wormerveer Noord-Holland

Is Forbo Eurocol Nederland B.V. in Industrieweg 1 2, Wormerveer Noord-Holland 1521 NA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Lijmen diensten in Wormerveer Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wormerveer Lijmen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wormerveer Noord-Holland, 1521 NA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3758274]