Galen van Klimaattechniek BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Samsonweg 132 , 1521 RM Wormerveer, Noord-Holland
Zaanstad, Zaanstreek

E-mail

Over Galen van Klimaattechniek BV

Een aangenaam klimaat begint bij Van Galen

Een aangenaam klimaat. Overal waar mensen wonen, werken, winkelen, verpleegd worden en recreëren. Van Galen Klimaattechniek zorgt ervoor. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van alle gebouwgebonden installaties, waaronder verwarming, luchtbehandeling, koeling, meet- en regeltechniek en energieopslag. Altijd met uw doel voor ogen: maximaal comfort voor de eindgebruiker. En altijd gericht op het beste resultaat. Allround, ervaren en betrokken.

Wie zijn wij
Wij zijn Van Galen Klimaattechniek; toonaangevend als het gaat om een duurzaam en aangenaam klimaat. De ongeveer 220 medewerkers vormen het hart van ons bedrijf. Zij hebben de kennis en ervaring om van ons succes uw succes te maken.

Vanzelfsprekend beschikken onze medewerkers over de vereiste technische kennis en zijn zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Maar waar het uiteindelijk om gaat is dat zij de juiste vertaalslag van uw wensen maken en u de beste klimaatbeheersingsoplossing bieden.
Typerend voor onze mensen is hun betrokkenheid en het plezier in hun werk.

Onze werkwijze
Bij van Galen Klimaattechniek werkt u met één vast aanspreekpunt voor elke opdracht. Dit is prettig en voorkomt miscommunicatie. Uw contactpersoon regelt al uw zaken binnen onze organisatie en wordt daarbij 24/7 ondersteund door een deskundig team. Met deze efficiënte aanpak zorgen wij ervoor dat uw opdracht in goede handen is.

Elke installatie een nieuwe uitdaging
Het installeren van nieuwe klimaatbeheersingsinstallaties is elke keer weer een uitdaging. Het gaat er immers om uw specifieke wensen te vertalen naar een goed werkende installatie. Een gedegen voorbereiding is cruciaal en leidt dan ook tot een beter eindresultaat, hoge klanttevredenheid en een efficiënte bedrijfsvoering. Voor de best passende oplossing gaan we altijd uit van betrouwbare en bewezen systemen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Galen van Klimaattechniek BV in Samsonweg 132, Wormerveer Noord-Holland 1521 RM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Wormerveer Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wormerveer Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wormerveer Noord-Holland, 1521 RM, Nederland

 • Caotech

  Industrieweg 17 Wormerveer Noord-Holland 1521 NC

 • M.e.g. Holland

  Industrieweg 46 Wormerveer Noord-Holland 1521 NE

 • Via-tel Computing

  Weverstraat 49 Wormerveer Noord-Holland 1521 TA

 • Pc Stunt

  Wandelweg 63 Wormerveer Noord-Holland 1521 AC

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825791]