OMG Heftrucks

OMG Heftrucks van ITS Wormerveer BV

Door: ITS Wormerveer BV  12-04-2011
Trefwoorden: Service En Onderhoud, Heftrucks, Intern Transport

 

Uw lading op eenvoudige wijze laten verplaatsen?

Met een elektrische heftruck van I.T.S. Wormerveer B.V. wordt uw lading binnen de kortste tijd verplaatst naar de gewenste plek. De heftrucks in onze selectie zijn van de merken OMG en Komatsu en kunnen een lading van 800 kg tot 3000 kg aan.

Diverse modellen van het merk OMG

I.T.S. is al vanaf 1986 de importeur en hoofddealer van OMG zwaar materieel. Van dit merk hebben wij een complete lijn aan transportmiddelen voor middelzwaar tot zwaar gewicht. Van OMG hebben wij de elektrische heftruck van de modellen Ergos 8-10 TA3 tot 30TA4. De OMG industrie is al ruim 30 jaar actief op het gebied van heftrucks. Een elektrische heftruck van I.T.S Wormerveer B.V. heeft een hefhoogte van 3.2m tot 6.2m en is te leveren met drie of vier wielen.

Sluit een onderhoudscontract bij ons af

Voor het onderhoud van uw elektrische heftruck en andere transportmiddelen die u bij ons koopt, bieden wij u verschillende serviceabonnementen aan. Voor een vast bedrag wordt uw machine regelmatig gecontroleerd.

Voor advies, Verkoop, verhuur en reparatie bent u bij I.T.S. Wormerveer aan het juiste adres.elektrische heftruck Uw lading op eenvoudige wijze laten verplaatsen? Met een elektrische heftruck van I.T.S. Wormerveer B.V. wordt uw lading binnen de kortste tijd verplaatst naar de gewenste plek. De heftrucks in onze selectie zijn van de merken OMG en Komatsu en kunnen een lading van 800 kg tot 3000 kg aan. Diverse modellen van het merk OMG I.T.S. is al vanaf 1986 de importeur en hoofddealer van OMG zwaar materieel. Van dit merk hebben wij een complete lijn aan transportmiddelen voor middelzwaar tot zwaar gewicht. Van OMG hebben wij de elektrische heftruck van de modellen Ergos 8-10 TA3 tot 30TA4. De OMG industrie is al ruim 30 jaar actief op het gebied van heftrucks. Een elektrische heftruck van I.T.S Wormerveer B.V. heeft een hefhoogte van 3.2m tot 6.2m en is te leveren met drie of vier wielen. Sluit een onderhoudscontract bij ons af Voor het onderhoud van uw elektrische heftruck en andere transportmiddelen die u bij ons koopt, bieden wij u verschillende serviceabonnementen aan. Voor een vast bedrag wordt uw machine regelmatig gecontroleerd. Voor advies, Verkoop, verhuur en reparatie bent u bij I.T.S. Wormerveer aan het juiste adres.

Trefwoorden: Eleketrische pallettrucks, Gebruikte Heftrucks, Handpompwagens, Heftruck Service, Heftrucks, Intern Transport, Service En Onderhoud, Stapelaars, Verhuur Heftrucks, Verkoop intern transport materiaal, Verticaal Transport,