Onderhoud heftrucks

Onderhoud heftrucks van ITS Wormerveer BV

Door: ITS Wormerveer BV  12-04-2011
Trefwoorden: Service En Onderhoud, Heftrucks, Intern Transport

 

Op zoek naar een bedrijf voor professioneel onderhoud van uw heftruck?

Loop dan langs bij I.T.S. Wormerveer B.V. Niet alleen voor de aankoop van een degelijke OMG of Komatsu heftruck kunt u bij ons terecht, wij plegen ook onderhoud en service werkzaamheden op alle heftrucks en transport materiaal.

Neem een all-in onderhoudscontract

Bij ons kunt u terecht voor het onderhoud van elke nieuwe en gebruikte heftruck. Voor het onderhoud van een nieuwe heftruck sluit u een all-in onderhoudscontract af voor 60 maanden. Onze medewerkers komen dan regelmatig naar u toe voor een complete onderhoudsbeurt. Voor een gebruikte heftruck bieden wij u een serviceabonnement aan. Voordat dit ingaat, wordt eerst bekeken in welke staat uw machine verkeert. Op basis hiervan wordt een serviceabonnement op maat samengesteld.

Andere activiteiten van I.T.S.

Naast de onderhoudsbeurten van uw machines kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop, verhuur, lease en reparatie van transport materiaal. Ook verrichten onze erkende keurmeesters de wettelijk verplichte veiligheidskeuringen. Kunt u wat advies over zwaar materieel goed gebruiken? Onze medewerkers geven dit graag. Samen komen wij tot oplossingen voor al uw transport problemen.

Voor advies, Verkoop, verhuur en reparatie bent u bij I.T.S. Wormerveer aan het juiste adres.heftruck onderhoud Op zoek naar een bedrijf voor professioneel onderhoud van uw heftruck? Loop dan langs bij I.T.S. Wormerveer B.V. Niet alleen voor de aankoop van een degelijke OMG of Komatsu heftruck kunt u bij ons terecht, wij plegen ook onderhoud en service werkzaamheden op alle heftrucks en transport materiaal. Neem een all-in onderhoudscontract Bij ons kunt u terecht voor het onderhoud van elke nieuwe en gebruikte heftruck. Voor het onderhoud van een nieuwe heftruck sluit u een all-in onderhoudscontract af voor 60 maanden. Onze medewerkers komen dan regelmatig naar u toe voor een complete onderhoudsbeurt. Voor een gebruikte heftruck bieden wij u een serviceabonnement aan. Voordat dit ingaat, wordt eerst bekeken in welke staat uw machine verkeert. Op basis hiervan wordt een serviceabonnement op maat samengesteld. Andere activiteiten van I.T.S. Naast de onderhoudsbeurten van uw machines kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop, verhuur, lease en reparatie van transport materiaal. Ook verrichten onze erkende keurmeesters de wettelijk verplichte veiligheidskeuringen. Kunt u wat advies over zwaar materieel goed gebruiken? Onze medewerkers geven dit graag. Samen komen wij tot oplossingen voor al uw transport problemen. Voor advies, Verkoop, verhuur en reparatie bent u bij I.T.S. Wormerveer aan het juiste adres.

Trefwoorden: Eleketrische pallettrucks, Gebruikte Heftrucks, Handpompwagens, Heftruck batterijen, Heftruck laders, Heftruck Service, Heftruck veiligheidskeuring, Heftrucks, Intern Transport, Onderdelenmagazijn heftrucks, Orderverzamelaars, Reachtrucks, Service En Onderhoud, Stapelaars, Verhuur Heftrucks, Verkoop intern transport materiaal, Verticaal Transport,