Verkoop, verhuur, service en onderhoud van heftrucks, stapelaars, reachtrucks, pallettrucks

Verkoop, verhuur, service en onderhoud van heftrucks, stapelaars, reachtrucks, pallettrucks van ITS Wormerveer BV

Door: ITS Wormerveer BV  12-04-2011
Trefwoorden: Service En Onderhoud, Heftrucks, Intern Transport

 Zowel nieuwe als gebruikte heftrucks te koop of te huur bij I.T.S. Wormerveer B.V.

I.T.S. Wormerveer B.V. is al langer dan 25 jaar importeur en dealer van OMG en Komatsu heftrucks. Niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte heftrucks hebben wij in ons assortiment. Deze gebruikte heftrucks zijn technisch in prima staat en zijn optimaal inzetbaar op de werklocatie.

Uitgebreide voorraad onderdelen

I.T.S. Wormerveer B.V. beschikt over een ruime werkplaats en showroom met alle onderdelen voor uw transportmateriaal. Van de merken OMG en Komatsu hebben wij alle onderdelen in voorraad. Heeft uw gebruikte heftruck het onverwachts begeven? Geen nood. Wij beschikken ook over goed gevulde service wagens met ervaren monteurs. Deze komen met spoed op locatie voor het repareren van uw machine.

Een uitgebreide dienstverlening

De volledige reparatie en het onderhoud van al de bij ons gekochte machines kunt u gerust overlaten aan onze professionals. Indien gewenst geven wij ook advies op maat. Zo komen wij samen met u tot een geschikte oplossing voor alle transportproblemen binnen uw bedrijf.

Voor advies, Verkoop, verhuur en reparatie bent u bij I.T.S. Wormerveer aan het juiste adres.

Trefwoorden: Eleketrische pallettrucks, Gebruikte Heftrucks, Handpompwagens, Heftruck Service, Heftrucks, Intern Transport, Service En Onderhoud, Stapelaars, Verhuur Heftrucks, Verkoop intern transport materiaal, Verticaal Transport,