Parteon

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Marktstraat 52 , 1521 DZ Wormerveer, Noord-Holland
Zaanstad, Zaanstreek

E-mail

Over Parteon

Parteon is de grootste woningcorporatie van de Zaanstad, met 16.500 huurwoningen. Onze missie is om een maatschappelijke organisatie te zijn. Een organisatie die zorgt voor plezierig wonen. Wij bouwen, beheren, onderhouden en verhuren woningen. Dat is onze belangrijkste taak. Ook werken we aan vitale buurten en leefbare wijken, altijd samen met partners in de regio. Met hierbij speciale aandacht voor de kwetsbare groepen in de samenleving.

Visie op wonen.
Parteon is er in het bijzonder voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en zelf niet kunnen voorzien in huisvesting. Wij vinden dat iedereen prettig moet kunnen wonen in een kwalitatief goede woning en in een leefbare woonomgeving.

Geld en menskracht worden geïnvesteerd in de ontwikkeling van wijken waarin we woningen hebben. En op zo’n manier dat het bijdraagt aan een prettige leefomgeving. De wensen en behoeften van onze klanten staan centraal. We bieden verschillende soorten woningen aan in verschillende prijsklassen zodat de klant bij Parteon een passende woning vindt.

Daarnaast investeert Parteon ook in maatschappelijk vastgoed en de woonomgeving. Wel vindt Parteon dat op dit terrein andere organisaties als eerst verantwoordelijk zijn.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/parteon

Categorieën: Mortgage Brokers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Parteon in Marktstraat 52, Wormerveer Noord-Holland 1521 DZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Wormerveer Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wormerveer Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wormerveer Noord-Holland, 1521 DZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824383]