Dofus tikt de 50.000 registraties aan in Nederland!

Dofus tikt de 50.000 registraties aan in Nederland! van Unitedgames

Door: Unitedgames  08-01-2009
Trefwoorden: Mmorpg, Dofus, Unitedgames

Na amper twee maanden sinds de start van de Nederlandse Dofus community zijn er inmiddels meer dan 50.000 spelers geregistreerd op www.dofus.nl. Mede door een gerichte online en offline mediacampagne van UnitedGames, is Dofus hard op weg om het populairste Massive Multiplayer spel in Nederland te worden voor kinderen tot 18 jaar. Dofus is tevens benoemd als een van de grote trends voor 2009 in Nederlands door het jeugdmarketing bureau Youngworks.

Cedric Gerard, International Marketing Manager van Ankama Games zegt; "We zijn erg blij om de spelerscommunity zo snel te zien groeien in Nederland. De Nederlands sprekende community is een van de meest vriendelijke en enthousiaste die wij binnen Dofus kennen. We kijken er naar uit om nog meer nieuwe spelers te verwelkomen in het Dofus universum."

Dofus is een 2D fantasy MMORPG (Massive Multiplayer Online Roleplaying Game) met een turn based strategisch gevechtsysteem en een zeer verzorgd tekenfilmachtig uiterlijk. Het doel van Dofus is het verzamelen van de verloren drakeneieren. Dit doe je samen met je online vrienden door missies te volbrengen en monsters te lijf te gaan. Wereldwijd heeft het spel, sinds de start in 2005, al meer dan 10 miljoen geregistreerde spelers. Dofus is ontwikkeld door Ankama Games en uitgegeven in Nederland door UnitedGames.

Trefwoorden: Ankama, Dofus, Mmorpg, Unitedgames,