Koninginnedag Items bij Panfu, DOFUS en Stardoll

Koninginnedag Items bij Panfu, DOFUS en Stardoll van Unitedgames

Door: Unitedgames  29-04-2009
Trefwoorden: Koninginnedag, Mmorpg, Dofus

“Koninginnedag is een waar volksfeest en dat wordt ook graag in de virtuele werelden gevierd. Spelers doen graag mee aan speciale events en Koninginnedag leent zich daar uitermate goed voor!” Aldus Richard Stoof, Business Development Director bij UnitedGames.

 

Stardoll.nl; Creëer Maxima’s outfit voor Koninginnedag 2009

Altijd al de stylist van het Koningshuis willen zijn? Dan is het nu jouw kans op Stardoll.nl! Styleer Maxima zo mooi mogelijk en laat haar schitteren op de Amsterdamse grachten.

 

Er zijn al reeds 50.000 spelers die actief mee hebben gedaan aan het Stardoll Koninginnedag Event. Allemaal met 1 doel; een kledingpakket van Replay&Sons winnen.

 

Link naar het event:

http://www.stardoll.com/nl/campaigns/queensday/

 

Panfu.nl; Vier Koninginnedag op Panfu!

Op 30 April zal heel Panfu oranje kleuren! De Koninginnedag outfit is vanaf nu beschikbaar in de Panfu Winkel. De outfit bestaat o.a. uit een mooie oranje kroon, old-skool tuinbroek en de welbekende Nederlandse klompen.

 

Link naar het event:

http://www.panfu.nl/blog_NL/

 

Dofus.nl; Koninginnedag op Dofus!

Vanaf 27 April zal ook heel Dofus oranje kleuren. Alle spelers op de Nederlandse server “Dark Vlad” krijgen hun eigen Koninginnedag Kroon. Hiermee zullen ze een hele week compleet oranje zijn.

 

Natuurlijk is dit niet alles! UnitedGames heeft ook een ontwerpwedstrijd opgezet. Spelers krijgen 2 weken de tijd om een zo mooi mogelijke creatie te maken en die op te sturen. Het mooiste ontwerp wint een Dofus account voor 1 jaar gratis spelen t.w.v. 50,- euro!


Link naar het event:

http://www.dofus.com/nl/mmorpg/koninginnedag

Trefwoorden: Bigpoint, Dofus, Koninginnedag, Mmorpg, Panfu, Runescape, Stardoll, Unitedgames, Xblaster,