window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":28,"ttGuid":"B5C666BA7D5134FE","agent":""} <meta content="Word.Document" name="ProgId" /> <meta content="Microsoft Word 11" name="Generator" /> <meta content="Microsoft ..." />

Ontdek een totaal nieuwe manier om DOFUS te spelen… de bandieten zijn hier!

Door: Unitedgames  06-02-2009
Trefwoorden: Event, Mmorpg, Dofus

UnitedGames, toonaangevend Europese uitgever van online spellen introduceert  vandaag de bandieten van de Betoverend Lachende Clan op www.dofus.nl . UnitedGames is de uitgever van Dofus in de Benelux.

 

Vandaag komen de Betoverend Lachende bandieten naar DOFUS en met hen, een grote hoeveelheid nieuwe uitdagingen!

 
Het aanhoudende succes van DOFUS heeft de spelontwikkelaars niet weerhouden om met een nieuwe verrassing voor de spelers te komen. Op 6 februari, zullen spelers de kans krijgen om een geheel nieuwe spelervaring te ontdekken als de Betoverend Lachende Bandieten arriveren. De clan is nieuw in de Wereld van Twaalf, en ze komen om hun fortuin te behalen, elke bewapend met een wapen die hun toegang geeft tot de unieke spreuken van hun clan.


Er zijn vier vormen van incarnatie, een voor elke groep van de clan:


- De Swashbuckling Bandieten, experts in gevechten van dichtbij. Hun lievelingswapen? Het zwaard, natuurlijk!

- De Boogschietende Bandieten, meesters op het gebied van vechten op afstand.
- De Dolende Bandieten, die hun spreuken gebruiken om hun vrienden te beschermen en hun staf om hun vijanden te verwonden.
- De Toverende Bandieten, deze tovenaars kunnen de toestand van anderen veranderen.

Elke wapen van een bandiet geeft lucht, aarde, vuur en water type schade, en als de speller is getransformeerd in een bandiet, heeft hij of zij 20 unieke spreuken tot de beschikking. Ze zullen ook een aanval voor dichtbij krijgen, maar zullen hun originele spreuken verliezen zo lang ze getransformeerd blijven.


Bandieten kunnen groeien tot level 50 door ervaring op te doen. Al de gewonnen XP als een bandiet zal alleen bijdragen aan de XP van een bandiet en elke 10 levels, zullen de spreuken van de bandiet een level verder groeien. Op level 50, zijn alle spreuken op level 6, wat het hoogst haalbare level is.

Hoe worden spelers bandieten? Elk abonnement (van 1 tot 12 maanden) komt met een geschenk, een wapen die de speler in een bandiet transformeert als hij zich er mee uitrust, wat hun originele klasse ook is. De enige eis is dat de speler minstens level 30 moet zijn.

 

___________________________
Over de ANKAMA Groep

Opgericht door Anthony Roux, Camille Chafer en Emmanuel Darras in Roubaix in 2001, is ANKAMA  een onafhankelijke ontwikkelaar van online games.

 

Over UnitedGames
UnitedGames is een toonaangevend Europese uitgever van online games. Het bedrijf heeft momenteel 16 titels in haar portfolio. Dagelijks spelen meer dan 3 miljoen mensen uit 180 landen de spellen van UnitedGames.

 

Over DOFUS

 Met zijn tekenfilmachtige uitstraling, aangrijpend tactische speelwijze en een grote dosis humor, is Dofus een unieke multiplayer online game (MMORPG) met al meer dan 10 miljoen spelers wereldwijd! Inmiddels hebben zich al meer dan 60.000 nederlandse spelers aangemeld op: www.dofus.nl

 

Voor meer informatie:

UnitedGames
Camiel Kraan
Chief Commercial Officer

Email: camiel@unitedgames.com
Tel: +31 (0)75 6217086
Fax:+31 (0)75 6217086

Trefwoorden: Ankama, Bandieten, Dofus, Event, Mmorpg, Unitedgames,